Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΠΕΔ-ΚΜ: Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ 2019 στις 13.00 μ.μ

  Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 13:00 στα γραφεία της, 26ης Οκτωβρίου 43 στη Θεσσαλονίκη.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης η αναβολή της έναρξης εφαρμογής της υπουργικής απόφασης για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ)
Η αναβολή της έναρξης εφαρμογής της υπουργικής απόφασης για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης  ....
που είχαν το Δ.Σ της ΚΕΔΕ και αντιπροσωπεία της ΕΝ.ΠΕ  με τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη  Χαρίτση και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, στο υπουργείο  Εσωτερικών.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής τους τα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ θα συζητήσουν ακόμη, αιτήματα που έχουν κατατεθεί για τους σχολικούς τροχονόμους, καθώς και οι εκλογικές διατάξεις του Ν. 4555/2018 «Κλεισθένης Ι».
Ακόμη, το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ  θα κληθεί να ορίσει  εκπροσώπους σε Επιτροπές Διαγωνισμών έργων και άλλων συλλογικών οργάνων διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: