Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Έδεσσας για το αποτέλεσμα των εκλογών

 Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ χαιρετίζει τα μέλη, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στο εκλογικό αποτέλεσμα. Η μάχη δόθηκε ενιαία σε όλο το δήμο με τα ψηφοδέλτια της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά , τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο.
Τα ποσοστά της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ οδηγούν στην εκ΄ νέου εκλογή ενός δημοτικού συμβούλου. Θεωρούμε αρνητικό για τους κατοίκους του δήμου μας το .... 
συσχετισμό δυνάμεων στο νέο δημοτικό συμβούλιο από τους άλλους τρεις συνδυασμούς που στηρίζονται συνολικά από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Διατηρούν υψηλά ποσοστά που θα τα αξιοποιήσουν απέναντι στο λαό και υπέρ της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και των επιχειρηματικών συμφερόντων που υπηρετούν. Στην ουσία δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα τους. Κρύβουν ότι τα κόμματα που τους στηρίζουν είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση, ψήφισαν μνημόνια τσάκισαν μισθούς, συντάξεις, αύξησαν τα φορολογικά βάρη και μέσα από την τοπική διοίκηση μείωσαν τα κρατικά κονδύλια για τις ανάγκες των κατοίκων. Αυτό θα αποδειχθεί από την επόμενη μέρα με την μετεκλογική τους σύγκλιση σε πολλές αντιλαϊκές αποφάσεις όπως ακριβώς και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.
Δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανένα
Μοναδική πραγματική αντιπολίτευση, στο πλευρό των εργαζομένων, των αγροτών, των κατοίκων του δήμου γενικότερα θα συνεχίσει να είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μόνο η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: