Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Για να μη ξεχνιόμαστε.... Τα Γιαννιτσά είναι η πρωτεύουσα του δήμου Πέλλας

  Καλώς η κακώς (κακώς κατά την άποψη μου) ο Καλλικράτης όπως διαμόρφωσε την δομή της αυτοδιοίκησης στο νομό Πέλλας, δημιούργησε παρά έλυσε προβλήματα. Ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε με αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε.   Αφορμή για το σημερινό μου σχόλιο, στάθηκε η προσπάθεια κάποιων, να δημιουργήσουν ενόψει εκλογών μια προσδοκία σε συγκεκριμένη δημοτική κοινότητα, ότι η βελτίωση που προανέφερα θα μπορούσε να επιτευχθεί με μια ισχυρή ομάδα συμβούλων που θα μπορούσε να επιβάλλει θέσεις και απόψεις παρακάπτοντας τον βασικό σχεδιασμό του δήμου. Δηλαδή όπως λέμε "να κάνει κουμάντο...". Και για να μην.....
παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για θεσμική εκτροπή αλλά για μια συγκεκριμένη και συγκροτημένη συμπεριφορά λαϊκής κατανάλωσης, που θα δημιουργήσει παρά θα λύσει προβλήματα.
Και επειδή οι επισκέπτες του loudia είστε ψαγμένοι και υποψιασμένοι ... καταλαβαίνεται αν και κατά πόσο προσπαθούν να συνδυάσουν κάποιοι, τα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Γενοκτονίας και τα Εγκαίνια εκλογικού Κέντρου στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης.

1 σχόλιο:

Γιαλαμπούκης Νίκος είπε...

κάποιος κάπου κάποτε είπε κάτι για μας ;
οποίος κατάλαβε κατάλαβε ;