Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση - Απάντηση της Β ΕΛΜΕ Πέλλας

 Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το πρωί της 7ης Νοεμβρίου 2019 σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν και δεν υιοθετούνται από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας.
Ως Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι καταδικάζουμε και είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε συμπεριφορά βίας και ρατσισμού από όπου κι αν αυτή προέρχεται.
Σε απάντηση της σχετικής ανακοίνωσης της συνδικαλιστικής παράταξης «αυτόνομης συνδικαλιστική κίνησης Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας», προς ενημέρωση και για αποφυγή οποιονδήποτε παρερμηνειών επισημαίνουμε τα εξής:
 Το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2019 αποφασίσθηκε ομόφωνα  ....
από το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ (δύο μέλη του οποίου ανήκουν στην παράταξη «αυτόνομη συνδικαλιστική κίνηση»)  να συνεδριάσει το ΔΣ την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, αφού πρώτα προηγηθεί για την πληρέστερη ενημέρωση μας συνάντηση με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων (ΕΠΑΛ Γιαννιτσών).
Δυστυχώς παρά την ανωτέρω ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ, η παράταξη «αυτόνομη συνδικαλιστική κίνηση» προχώρησε το πρωί της 8ης Νοεμβρίου, σε ανακοίνωση στην οποία καλεί το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ να «βγει από τον μακάριο ύπνο του»!!!!. Εύλογα η ανακοίνωση αυτή δημιουργεί πολλές απορίες και ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της.
Μετά από 5 χρόνια απόλυτης απραξίας ξαφνικά η «αυτόνομη συνδικαλιστική κίνηση» θυμάται να βγάλει ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την ομόφωνα προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ, για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ
Ο Πρόεδρος  Γιάννης Σουκιούρογλου  
Ο Γ. Γραμματέας Δ. Κάμτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: