Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Εκδήλωση του 2ου ΓΕΛ και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών για τη γυναίκα

 Με πολύ μεγάλη επιτυχία διενεργήθηκε στις 8 Απριλίου η Ημερίδα με θέμα «Ελληνίδα και Ευρωπαία: 40 χρόνια διάδραση» που συνδιοργάνωσαμ το 2ο ΓΕΛ με το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών στο πλαίσιο των δράσεών τους για το πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παρουσιάστηκαν οι εργασίες των μαθητών/τριών τους και στο τέλος έπαιξαν ένα διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι για να διαπιστωθείο βαθμός που αποκτήθηκαν καινούργιες γνώσεις.
  Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ενδιαφέρον  περίπου 180 μαθητές /τριες, εκπαιδευτικοί και κηδεμόνες από τα δύο σχολεία ενώ .... την εμπειρία της από την συμμετοχή της στη πολιτική από την οπτική της γυναίκας ανέπτυξε η Θ. Τζάκρη βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας . Στην εκδήλωση συνέβαλαν επίσης με τις εισηγήσεις τους για την εξέλιξη της θέσης της γυναίκας τα τελευταία 40 χρόνια ο Χ. Κούντουρος και η κ. Αικατερίνη  εκπροσωπώντας το Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.
Χαιρετισμούς έστειλαν, αφού δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θωμάς Μπαχαράκης και ο Διευθυντής Β/μιας Εκπαίδευσης Πέλλας Δημήτρης Γερεμτζές.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους υποψήφιους Junior Ambassadors που εργάστηκαν πρόθυμα και με μεράκι για την εκδήλωση αυτή:
*      από το 2ο ΓΕΛ : Σ.Σταμενίτης, Π.Αποστολίδης, Α.Καραγιάννη, Λ.Σαμαρά, Χ.Δεληλαμπάκη, Σ. Λιάλη, Ε. Χαραμίδου και Δ. Καστάνογλου
*      από το 2ο ΕΠΑΛ: Α. Αβρά, Δ.Ζώτου, Χ. Δημαρέλλη, Α. Κάζογλου, Ό. Δημητριάδου, Θ.Παπαστόϊτση, Ε. Κουκουνάρης, Ι. Σωτηριάδης, Ζ. Ντιούδη, Μ. Ασταρτζή

Την εκδήλωση οργάνωσαν και συντόνισαν
*      από το 2ο ΓΕΛ οι Senior Ambassadors  Μ. Πασχούδη διευθύντρια και Μαρία Χατζηγεωργίου και
*      από το 2ο ΕΠΑΛ ο Α. Βασιλειάδης διευθυντής, και οι Senior Ambassadors  Σ. Βλαϊκούδη, Δ. Αναργυρίδου, Β. Αλμπάνογλου, και  Ι. Αντωναρίδου.
Ο Μ. Χασιώτης καθηγητής του 2ου ΓΕΛ παραχώρησε την ηλεκτρονική του αίθουσα και βιντεοσκόπησε την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: