Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Είναι ανικανότητα; Είναι αδιαφορία; Η μήπως είναι κάτι που δεν ξέρουμε...!

 Δεν χρειάστηκε παρά μια δυνατή βροχή και για μια ακόμη φορά ο δρόμος για τη Θεσσαλονίκη λίγο έξω από τα Γιαννιτσά καλύφθηκε από λασπόνερα, κάνοντας τη διέλευση των αυτκινήτων δύσκολη και επικίνδυνη. Και φυσικά αν ήταν η πρώτη φορά θα λέγαμε οτι ο κρατικός μηχανισμός και οι τοπικοί - περιφερειακοί άρχοντες αιφνιδιάστηκαν. Δυστυχώς γι αυτούς όμως αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια ίσως και δεκαετίες. 
  Το βέβαιο είναι ότι η διέλευση από τα σημεία που πλημμυρίζει ο δρόμος είναι τόσο επικίνδυνη που η αποφυγή ατυχήματος είναι καθαρά θέμα τύχης. Ειδικά σε ένα οδικό δίκτυο που έχουμε... θρυνήσει ακόμη και στο πρόφατο παρελθόν θύματα. 
  Τίθεται το ερώτημα σε βουλευτές που φέρουν τον τίτλο για δεκαετίες (Γ. Καρασμάνης, Θ. Τζάκρη), στον αντιπεριφερειαρχη (Ι. Τζαμτζής) που είναι πολιτικός παράγοντας του νομού πολλά χρόνια, αλλά και στο δήμαρχο Πέλλας (Γ. Στάμκο) που διοικεί το δήμο πάνω από δέκα χρόνια: 
 -  Γιατί κυρίες και κύριοι είμαστε αναγκασμένοι να βιώνουμε τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις, ενω εδώ και τόσα χρόνια μας διαβεβαιώνεται για την ολοκλήρωση του τμήματος του νέου δρόμου Μελλίσι - Παραλίμνη;
-  Είναι αρκετά 15 χρόνια για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου που όλο μπαίνει στην τελική ευθεία και όλο μένει πίσω;
Αν δεν είναι ανικανότητα, αν δεν είναι αδιαφορία τότε πείστε τον λαό της Πέλλας ότι είναι κάτι άλλο, αν  μπορείτε να τον κοιτάξετε στα μάτια χωρίς ενοχές για την ταλαιπωρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: