Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

"O Πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω"

Η πιο αγαπημένη παιδική παράσταση
 ταξιδεύει στα Γιαννιτσά

   Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!
Η υπόθεση του έργου
Ο καλόκαρδος  Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο θα παντρευτούν και θα .... απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους...με αγάπη!
Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η Όμορφη Κρεμμύδω, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται με την πρώτη ματιά! Στο βασίλειο ξεσπάσει μεγάλο σούσουρο! Όλοι είναι εναντίον αυτής της μεγάλης αγάπης και προσπαθούν να τους χωρίσουν! Καρότα υπασπιστές, βασιλιάς και βασίλισσα Λεμόνη, μαμά και μπαμπάς Κρεμμύδι, δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν πώς γίνεται ένα λεμόνι να ερωτευτεί κρεμμύδι! Θα καταφέρει ο έρωτας αυτός να έχει ευτυχισμένο τέλος και να χορέψουμε στο γάμο τους παρέα με τον κουμπάρο κύριο μαιντανό;
Πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, μουσική και χορός με τα αγαπημένα μας τραγούδιασε μια παράσταση που το γέλιο και η αγάπη γεμίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Διάρκεια: 60 λεπτά
Η Παιδική παράσταση « Ο Πρίγκιπας και η όμορφη Κρεμμύδω» θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 17:00 το απόγευμα.
Τιμή εισιτήριου:   8ευρώ (Προπώληση), 10 ευρώ (Ταμείο)
Προπώληση: Στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών
&στοmore.com
Εισιτήρια πληρώνουν τα παιδιά από 1,5  ετών και άνω

Δεν υπάρχουν σχόλια: