Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Άκυρη κρίθηκε η διαδικασία Δημοπράτησης για το ΧΥΤΑ. Αν και καθυστερημένα…. δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι

 Το σήριαλ με το Χ.Υ.Τ.Α. Γιαννιτσών το γνωρίζετε όλοι. Μόλις χθες παρελήφθη από τους ενδιαφερόμενους η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, επί της Προσφυγής που είχε καταθέσει ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Πέλλας, ζητώντας την ακύρωση της Δημοπρασίας που αφορούσε τη διαχείριση του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών.
Σύμφωνα με την 10851/17-10-2011απόφαση ακυρώνεται αυτεπάγγελτα, η με αριθ. 21/2011 απόφασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Διαδημοτικής Συνεργασίας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας, γιατί δεν υπογράφηκαν ως οφείλετο, λόγω αρμοδιότητας, από τον προϊστάμενο ή τον αναπληρωτή του Τμήματος Τεχνικής Εξυπηρέτησης ΟΤΑ (πρώην ΤΥΔΚ).....
Στο Δήμο Πέλλας τολμήσαμε να αντισταθούμε και να μην παραδώσουμε κοινωνικά αγαθά βορά στο κρατικοδίαιτο κεφάλαιο την χρονική στιγμή που η φτώχεια και η ανεργία πλανάται όχι ως απειλή αλλά ως ωμή πραγματικότητα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Ο αγώνας ενάντια στα συμφέροντα που εποφθαλμιούν την παράδοση των πάντων στο κέρδος είναι δύσκολος αλλά μπορεί να κερδηθεί. Το αλλοτριωμένο πολιτικό σύστημα επιμένει σε μια αποτυχημένη πολιτική νομοθετώντας χαράτσια και εφεδρείες. Δεν προσφέρουν καμία προοπτική απέναντι στην στημένη χρηματοπιστωτική κρίση. Θυμίζουμε στο Δήμαρχο Πέλλας ότι την ημέρα της απεργίας 19-10-2011 του παραδώσαμε σχέδιο ψηφίσματος σχετικά με τα παραπάνω που περιμένουμε να το εισηγηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ξεκαθαριστεί η θέση των παρατάξεων.
Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1-12-2011 απεργούμε με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στις απολύσεις, στη λιτότητα, στην κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων, στα χαράτσια.
Στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών. Στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παραμένουν σε εγρήγορση και ενότητα.


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

anonimos.skotothikate oloi stin douleia...eseis stis dimosies hpiresies..ftanei pia na plhronoume olous esas tous tempelides..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΟΕΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΟΡΙΟΜΕΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΗΜΕΡΩΝ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ .ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΗΛΗΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

esi twn 8'59 auta na pas na ta peis alou se epiase o ponos twra ksafnika,auth th karamela thn pipilate xronia twra...mathate na tous vazete olous se ena kazani,pios se ftaiei as diorizozousa kai esei sto dimosio,giath an eixes voleuth den tha evgazes axna ...giauto kane toumpeki kai gargares kai ante giaaaaaa..

Ανώνυμος είπε...

Οταν ένα σωματειο υπαλλήλων σταματα μια δημοπρασια 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ενας δήμαρχος δεν μπορει να σταματήσει ένα τζάμπο? Δυσκολεύομε να το πιστέψω.

Ανώνυμος είπε...

O Αβραμίδης έχει άλλα τρεχάματα τώρα.Εκανε αίτηση να είναι υποψήφιος βουλευτής στη ΝΔ.Το σταμενίδη τον ρώτησε άραγε;;;ΕΕΕ ρε γλέντια!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

milate sigekrimena/oxi aorista/thanks

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ!!! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ!!! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ- ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΓΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Από την εποχή του Αντώνη του Βασιλειάδη το γκαράζ το παίζει ότι έχει την δύναμη και ανεβοκατεβάζει δημάρχους γιατί προφανώς όλοι οι πολιτικοί παράγοντες της πόλης έγιναν σκουπιδιάρηδες.Αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι κανείς δεν πήρε μια βρεγμένη σανίδα να σας στρώσει στην δουλειά και καταντήσατε αρχιτεμπέλαροι.Αιντε σηκωθείτε να πλύνετε κανέναν κάδο που έχει βρωμίσει το σύμπαν και ανεβοκατεβάστε τους δημάρχους τον καιρό των εκλογών

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τον 11.22 μ.μ,θέλω να σε ενημερώσω κύριε/κυρία ότι ο συγκεκριμένος κύριος γιορτάζει κάθε χρόνο την πρωταπριλιά(1 Απριλίου). Μάλιστα του στέλνουν λουλούδια και γλάστρες οι φίλοι και οι φίλες.Από τις 365 ημέρες του χρόνου οι 265 ημέρες εδώ και χρόνια είναι άδειες και ρεπό.Όλοι ξέρουμε ποιος και γιατί.Απορώ με τι μούτρα αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε.

Τι σχέση έχει, στον συγκεκριμένο χώρο, το θέμα του συναδέλφου, που αφορά τις άδειες και τα ρεπό;

Για να μιλήσουμε για αλήθειες και ψέματα θα πρέπει να υπάρχουν και αποδείξεις. Ας αποδείξουν οι υπεύθυνοι, ως υποχρεούνται, πόσα ρεπό και άδειες έχει ο καθένας και ας τελειώνει το παραμύθι εκεί. Κάποιοι από τους θιγόμενους, προφανώς και τα έχουν δουλέψει και τα δικαιούνται. Κάποιοι άλλοι ίσως όχι. Το μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκονται στα χέρια των διοικούντων. Εκείνοι θα πρέπει να ελέγξουν ποιος δικαιούται και τι (βασικά έπρεπε να έχει γίνει ήδη προ πολλού και με τελετή παράδοσης-παραλαβής και όχι με τον, άθλιο, τρόπο που έγινε η μετάβαση στη νέα διοίκηση).

Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος χώρος δεν αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Δεν είμαστε ούτε κουτοί, ούτε αφελείς ούτε ανόητοι (τουλάχιστον όχι όλοι).

Και σε ό,τι αφορά το σχόλιο του πρώτου "φίλου" και το αν "σκοτωθήκαμε" όλοι στην δουλειά, έχω να του πω ότι είναι πολύ εύκολο πίσω από την ανωνυμία ενός blog να βγαίνουμε και να λέμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι. Αυτό όμως στην ουσία ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.-

Αν έχεις στοιχεία, βγες και κάνε επώνυμη καταγγελία φίλτατε. Με γενικόλογα και χαρακτηρισμούς τύπου "σκοτωθήκατε" και "τεμπέληδες" το μόνο που καταφέρνεις είναι το να γίνεσαι γραφικός.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως τα σκουπιδια του Δημου μαζευονται απο μονα τους, γιατι αν περιμενανε μερικοι απο εμας τους τεμπεληδες,........αλλιμονο μας..!!

Jt

Ανώνυμος είπε...

Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται από μόνα τους αλλά δεν χρειάζονται και 120 αρχιτεμπέλαροι χρυσοπληρωμένοι γιάυτό.Αρκούσαν και το 1/4 των σημερινών αργόμισθων.Δεν χρειάζεται να με πιστεψεις.Κοιτα τις κοιλαρες που εχετε πεταξει και θα το καταλαβεις.

Ανώνυμος είπε...

χρυσοπληρωμενοι;;;; Να σαι καλα... 120 ;;; Και παλι να σαι καλα αλλα εξηγησε μου γιατι δεν μπορω να παρω αδεια; που ειναι ολοι αυτοι που αναφερεσαι; Γιατι αν καποιος αρρωστησει η απεχει λογω ατυχηματος δυσκολα βγαινει το προγραμμα; Καλα, ας υποθεσουμε οτι εχουμε 20 σκουπιδιαρες.! απο 2 εργατες πισω ξερεις ποσοι μαζευονται;; Τωρα το 120 και χρυσοπληρωμενοι με 820 ευρω (με οικογενειες το λιγοτερο 5μελεις)*(που δεν εχουμε 20 οχηματα) που το ανακαλυψες ο θεος και η ψυχη σου. Τετοιες μ...κιες λετε εδω μεσα και το παιζετε και ξερολες τρομαρα σας..!! Ρωτα τον προισταμενο πως τα βγαζει περα για να ξερεις και τι γραφεις. Δεν φταις ομως απολυτα, ισως φταιει και το blog που επιτρεπει την ανωνυμια τυπων σαν κι εσενα. Οσο για τις "κοιλαρες" τι να σου πω,....εισαι απιστευτα γραφικος.! Ο Δημαρχος, ο Προισταμενος, η αντιδημαρχος παιρνουν πολλαπλασια χρηματα απο τα δικα μας αλλα ολως περιεργως δεν εχουν "κοιλαρες"!! Η επιστήμη σηκωνει τα χερεια ψηλα για την περιπτωσή σου φιλαρακο των 8.05μμ.
Να το κοιταξεις παντως,...μη χειροτερεψει!! JT

Ανώνυμος είπε...

Ιδιώτης που σας χρειάζεται!!!

Να γεμίσει ο δήμος με πακιστανούς εργάτες (!!!) και να μαζεύουν τα σκουπίδια μια-δυο φορές την εβδομάδα, όποτε τους βολεύει και όσοι πετούν ό,τι να 'ναι εντός κι εκτός των κάδων, να τιμωρούνται και να πληρώνουν πρόστιμα.

Αυτό σας χρειάζεται για να καταλάβετε τι είχατε και τι χάσατε.

Λες και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας είναι υπάλληλοι σας.

Σε λίγο με την πρόφαση-δικαιολογία ότι "μας" πληρώνετε (λες κι εμείς δεν πληρώνουμε δημοτικά τέλη), θα μας ζητήσετε να ικανοποιήσουμε και τις σεξουαλικές σας ορέξεις...

Υ.Γ. Το χρυσοπληρωμένοι, σου το επιστρέφω, χτυπώντας σε φιλικά στην πλάτη... :)

Ανώνυμος είπε...

Oι υπάλληλοι της καθαριότητας είναι υπάλληλοί μας. Γεράσατε , πληρωθήκατε επί μια ζωή , σπουδάσατε παιδιά με τα λεφτά των δημοτών τα λεφτά μας και ακόμη δεν το καταλάβατε ούτε το αποδεχτήκατε.Αυτή είναι η ρίζα του κακού.
Τώρα στα δεδομένα.
Ο Δήμος Γιαννιτσών έβγαζε σε πενθήμερη βάση 6 αυτοκίνητα.Σύνολο απαιτούμενου προσωπικού 18.
1 αυτοκίνητο τα Σαββατοκύριακα άλλοι 3.
Πόσον κόσμο είχε το γκαράζ;90 άτομα!!!!!!
Ο Δήμος Πέλλας βγάζει 8 αυτοκίνητα και 1 το Σαββατοκύριακο.Απαιτούνται άλλα 6 άτομα.
Πόσους υπαλλήλους έχει ο Δήμος Πέλλας; 120 άτομα!!!
Και ο προιστάμενος δεν τα βγάζει πέρα!!!
Ε βέβαια όταν οι μισοί από εσάς είναι ανάπηροι μαιμού οι άλλοι μισοί απόφοιτοι δημοτικού στα γραφεία "διοικητικοί" παίζουν πασιέντζα καμιά δεκαριά προιστάμενοι νυν πρωην ή επόμενοι, άλλοι είναι τάχα τεχνίτες γι'αυτό έχει ξεσκιστεί ο δήμος να πληρώνει συνεργεία και μηχανουργεία και όσοι μένουν για δουλειά απαιτούν 2-3 ρεπό την εβδομάδα χώρια το Σαββατοκύριακο λογικό είναι να μην φθάνετε.
Για να μην νομίζεις ότι είμαστε άσχετοι ή γραφικοί.Οταν σου είπα με 40 άτομα βγαίνει η δουλειά του δήμου Πέλλασ εννοώ και τα ρεπό και τις άδειες.
Το ότι εσύ ή κάποιοι άλλοι μάθατε στην αναρρωτική ή στην "δουλειά γραφείου" δεν ενδιαφέρει τους δημότες.Ο κόσμος που πληρώνει ενδιαφέρεται πόσους πληρώνει και τι υπηρεσίες παίρνει. Ολα τα άλλα είναι προφάσεις..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

η ωραιοτερη κοιλαρα ειναι του λερη

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΩΝ 12.10 ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΕΣ........ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;;; ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ;;; ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ (ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ) ;;; ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΚΑ. ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ,..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΑ ΚΟΛΗΤΕ. ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙΣ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,......ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΔΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ "ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΣΑΚΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. αΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΨΟΓΕ ΚΡΙΤΗ.

Jt

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΝΑΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΛΕΟΣ.