Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Οι αυταπάτες και οι παραισθήσεις για την κα Τζάκρη συνεχίζονται…

Γράφει ο Ν. Θωμαϊδης
   Τώρα για άλλη μια φορά αφού κατά την δική φαντασίωση κατασκεύασε και το Δικαστικό μέγαρο, προσπαθεί να καπηλευθεί και το νέο Αθλητικό κέντρο της Έδεσσας. Έφτασε στο σημείο μάλιστα η κα Τζάκρη μετά από πολύμηνους υπολογισμούς στους οποίους επιστρατεύθηκε όλο το οικονομικό τμήμα του Σύριζα να καταλήξει και στην αναλογία που αντιστοιχεί στον Σύριζα το Έργο… τα 8/10 λέει τους ανήκουν.
  Ας ενημερώσει κάποιος την κα Τζάκρη πως το 1 εκ. με το οποίο χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του ....Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και και της Δημοτικής του Ομάδας μόνο.
Φυσικά η κα Τζάκρη πιστεύει πως με 1 εκ.  ευρώ σήμερα μπορείς να κατασκευαστεί, εκ του μηδενός, ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο, αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ότι εκεί στον Σύριζα, βρίσκονται εκτός πραγματικότητας, επίσης καταδεικνύει το γιατί στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης τους, η κα Τζάκρη (παρά του ότι διετέλεσε υφυπουργός) δεν έχει να επιδείξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ έργο στην Πέλλα… Όλα όσα προσπαθεί μετά μανίας να καπηλευθεί παραπλανώντας τους πολίτες επαναλαμβάνοντας τα ίδια αρχαία ρητά,  είτε δεν είναι δικά τους και τα καπηλεύεται, είτε τα βρήκε έτοιμα προς ολοκλήρωση και επί 4.5 χρόνια δεν κατάφερε - πρόλαβε να τα ολοκληρώσει.
Το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας χρειάζεται τουλάχιστον ακόμη 1,5 εκ ευρώ για τα οποία γίνεται αγώνας από τον Δήμαρχο και τους βουλευτές της ΝΔ, να βρεθούν από διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία και θα βρεθούν ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο έργο για την Έδεσσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μα προτρέπει η κα Τζάκρη να κάνουμε υπομονή ώστε να εγκαινιάσει ο Α. Τσίπρας το έργο, φαντάζομαι πως θα εννοεί να κάνουμε μεγάλη υπομονή την οποία εγώ τοποθετώ κοντά στους εορτασμούς των 300 ετών από την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον Τουρκικό ζυγό, την οποία τόσο απεχθάνονται εκεί στον Σύριζα.
Απορίας άξιο είναι φυσικά το γιατί η κα Τζάκρη δεν κάνει ποτέ καμία αναφορά σε κάποιο έργο που να αφορά τα Γιαννιτσά, την Αλμωπία η την Σκύδρα… έχει μια αδυναμία διακρίνω στην Έδεσσα, γιατί άραγε ;;;

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια: