Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Συνάντηση με αγρότες της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ δήμου Πέλλας

  Με τους αγρότες συνεταιριστές στην περιοχή των Γαλατάδων, συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη αντιπροσωπεία του νέου Συντονιστικού Οργάνου της Ο.Μ.Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία δήμου Πέλλας με κεντρικό θέμα συζήτησης τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική Ανακοίνωση "Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να αντέξει την πανδημία και τη νέα οικονομική ύφεση με την καταστολή κάθε τμήμα του πληθυσμού μετά από τόσους μήνες βρίσκεται πια σε απόγνωση.....
 Οι ισχυρές βροχοπτώσεις και το κύμα κακοκαιρίας που έπληξαν τον Αύγουστο την Ημαθία και την Πέλλα προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες. Οι παραγωγοί ροδακίνου δεν αποζημιώθηκαν ακόμη, ενώ οι επιπτώσεις της πανδημίας στις αγορές έχουν επιφέρει επιπλέον μειώσεις στο εισόδημα των παραγωγών με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιοπορισμού και δυσκολίας στη διεξαγωγή της καλλιεργητικής δραστηριότητας για το τρέχον έτος."
"Πανδημία, οικονομική ύφεση και αστυνομική βία σχηματίζουν έναν κύκλο μέσα στον οποίο βρίσκεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός και κανείς άλλος. Μέσα σε όλα αυτά πήρε πίσω, μετά τις αντιδράσεις, το ούτως ή άλλως γελοίο μέτρο να απαγορεύσει το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα. Αλλά ο ίδιος, σε βάρος της κοινωνίας, πετάει χαρταετό μια ολόκληρη χρονιά". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: