Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ανέλυσαν τα αίτια της ήττας και δήλωσαν παρόντες στα δημοτικά πράγματα..

Σε συγκέντρωση των μελών και φίλων του Συνδυασμού του μίλησε ο Δάνης Τζαμτζής στη διάρκεια της οποίας αναλύθηκαν τα αίτια της ήττας, έγινε αναφορά στο παρασκήνιο και στους γαλάζιους ψηφοφόρους που ψήφισαν τον Γιώργο Χοιδη. Ο επικεφαλής πλέον της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο τόνισε ότι είχε απέναντί του όλο τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό Πέλλας, το μηχανισμό του δήμου αλλά και κάποιους εργολάβους που βοήθησαν τον δήμαρχο Σκύδρας. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπήρξαν και δικοί μας που δεν μας στήριξαν. Είμαι αποδέκτης πολλών μηνυμάτων, αλλά γνωρίζω και προσωπικά ποιοι δεν βοήθησαν, ποιοι έμειναν αμέτοχοι, ποιοι δεν μας ψήφισαν..» ….
Συνεχίζοντας ο επικεφαλής του Συνδυασμού Νέα Αρχή στο δήμο Σκύδρας τόνισε τα εξής:
«Οι μισοί πολίτες του Δήμου μας, μας θέλουν ενωμένους, δυνατούς και παρόντες στα Δημοτικά πράγματα. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των δημοτών μας, όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν αλλά και όλων των Δημοτών του Δήμου μας.
Προέχει να παλέψουμε όλοι μαζί για το καλό των πολιτών που μας ψήφισαν, να παλέψουμε για το καλό του Δήμου Σκύδρας. Θα εκδίδεται σχετικό φυλλάδιο με την δραστηριότητα και τις θέσεις του συνδυασμού. Προσωπικά, θα είμαι παρών και επικεφαλής αυτής της προσπάθειας..»
Κουράγιο Δάνη τρεισήμισι χρόνια περνούν γρήγορα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει ρε παιδιά κι αυτός για εργολάβους. Όταν ηταν Δήμαρχος τον φωνάζανε ¨Ο Δήμαρχος 15 %¨ Άραγε γιατί ?

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο ? Δεν νομίζω !!!