Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη και αλλαγή ψυχολογίας & προπονητή για την Αναγέννηση

Με νίκη αποχαιρέτησε την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο μέχρι πρότινος προπονητής της Παναγιώτης Γκουτσίδης αφού το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον ίδιο τον τελευταίο καιρό μετά και τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας που την έφεραν χαμηλά στη βαθμολογία. Πάντως την Κυριακή η ομάδα των Γιαννιτσών παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο ημίωρο κατάφερε κόντρα στην Δόξα Κρανούλας να πετύχει ένα τέρμα που ήταν αρκετό να της χαρίσει τη νίκη και να της δώσει βαθειά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων σταματούσαν έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κελπέκη πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Πάντως η εικόνα στις κερκίδες ήταν απογοητευτική αφού δεν βρέθηκαν σε αυτές περισσότεροι από 200 φίλαθλοι δείγμα της απογοήτευσης από την πορεία της ομάδας....
Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αφού είχε μια σύντομη συζήτηση με τους διοικούντες της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του η οποία αυτή τη φορά έγινε αποδεκτή.
Η λύση στον πάγκο της ιστορικής ομάδας ακούει στο όνομα Λεωνίδας Μπίλης που μέχρι πρόσφατα ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε αήττητο τον Αετό Σκύδρας στη Γ εθνική και παραιτήθηκε πρόσφατα από αυτή. Τη Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Απόστολος Καραογλανίδης και το μέλος του Δ.Σ. Σίμος Παυλίδης βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας στα Γιαννιτσά με τον Λεωνίδα Μπίλη και υπόγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα έγιναν και δηλώσεις που ακολουθούν παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: