Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μία από τα ίδια για το Πολυκατάστημα, που έρχεται στο δήμο Πέλλας..

Αν κάποιοι θεωρούν ότι η συγκέντρωση της Παρασκευής θα αποτρέψει τη δημιουργία μεγάλου πολυκαταστήματος «Jumbo» στο δήμο Πέλλας μάλλον δεν διδάσκονται από τα λάθη τους. Γιατί όλοι θυμούνται ότι κάτι ανάλογο συνέβη στο ξεκίνημα αυτής της υπόθεσης με όλους τους φορείς και τις τοπικές Αρχές να δηλώνουν αντίθετοι και να προτείνουν τρόπους δράσεις. Έγινε τίποτα; Φυσικά όχι, αφού το αποτέλεσμα δείχνει ότι το πολυκατάστημα ξεκινά να κατασκευάζεται σε λίγες εβδομάδες. Πάλι οι ίδιοι άνθρωποι, μαζεύτηκαν και τι έκαναν. Πάλι υπέδειξαν τρόπους για να σταματήσουν την κατασκευή του έργου, ενώ αναζήτησαν και εξιλαστήρια θύματα για να φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες που προήλθαν από την αδράνεια και την έλλειψη συντονισμού. Για παράδειγμα προσέβαλλε κανείς σε δικαστήριο τις αποφάσεις του δήμου Κύρρου που είχαν χαρακτηριστεί παράνομες στην προηγούμενη σύσκεψη; Προσέβαλε κανείς νομικά την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και των όρων δόμησης για τους οποίους έγινε πολύς λόγος στην πρόσφατη σύσκεψη; Είναι εύκολο σε ένα ευκολόπιστο ακροατήριο να δείχνουμε ένοχους για ένα ζήτημα που νομικά τουλάχιστον κανείς δεν το έχει προσβάλλει ακόμη. Από μεγάλα λόγια και συμβουλάτορες έχει γεμίσει η κοινωνία μας, αλλά μας λείπει η ουσία. Και θυμηθείτε αυτούς που σήμερα καταγγέλλουν σε λίγο καιρό, πόσοι από αυτούς θα είναι στην ίδια πλευρά !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

blog είναι από τις λίγες φορές που συμφωνώ απόλυτα.Ακόμη και το δημοτικό συμβούλιο που αποφάσισε την παραχώρηση ήταν παράνομο γιατί οι προσκλήσεις δεν είχαν επιδοθεί εμπρόθεσμα.Το είχε επισημάνει ο Πετρίδης.Από εκατό μεριές προσβάλονταν το θέμα και δεν κούνησε κανείς το δαχτυλάκι του.Επιτέλους ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου και οι συν αυτώ ας πάψουν να μας δουλεύουν και να μας πρήζουν.Αν δε θέλαν το εμπορικό θα είχαν ενεργήσει.Αυτοί τι κάναν;Eνεργήθηκαν.Αλλά ξέχασα.Πλησιάζουν οι εκλογές για το επιμελητήριο και μια φιέστα πάντα βοηθάει

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΥΡΡΟΥ,Ε ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΡΘΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.[ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΕΜΠ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Δ. ΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ,ΠΑΡΩΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Δ.ΑΞΟΥ].ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.