Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Στις 13 Μαρτίου η δενδροφύτευση στο δήμο Πέλλας

Σε δενδροφυτεύσεις χώρων θα προχωρήσει ο δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚAΪ. Η δενδροφύτευση θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του δήμου όπου και θα συγκεντρωθούν την αντίστοιχη ώρα οι εθελοντές δημότες. Συγκεκριμένα τα σημεία συνάντησης είναι το Ελευθεροχώρι, η Αραβησσός, ο Νέος Μυλότοπος και η Κρύα Βρύση. Είναι μια θετική πρωτοβουλία στην οποία καλούμαστε να συμμετέχουμε όλοι μας για να πρασινίσει λίγο ο τόπος και να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος. Ελπίζουμε ο καιρός να βοηθήσει και όλα να πάνε καλά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΔΗΣ!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΦΙΣΙΟΛΑΤΡΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλη η δεντροφυτευση παντου ,οσο αφορα το Εκευθεροχωρι,εχουν προηγηθει κιαλλες δεντροφυτευσεις,μια τιυ συλλογου ιδιοκτητων οικοπεδουχων και μια του Μελισσοκομικου Συλλογου Γιαννιτσων. Το αποτελεσμα ομως ποιο ηταν?τα φυτεμενα δεντρα κατεστρεψαν τα αιγοπροβατα κτηνοτροφων απο την Κρωμνη και το Ομαλο που βοσκουν γυρω απο το Ελευθεροχωρι.Αν αυτο συνεβαινε σε αλλη ευρωπαικη χωρα αυτοι που χαλασαν τα δεντρα οχι μονο θα τα πληρωναν αλλα θα εμπαιναν και φυλακη.Ποιος λοιπον θαπεριφρουρησει τα νεοφυτεμενα δεντρα απο τους κτηνοτροφους?το αανυπαρκτο Δασαρχειο ,η Αγροφυλακη, ή μηπως ο Δημος Γιαννιτσων?