Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ορίστηκαν οι πρόεδροι τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του δήμου Πέλλας

Συνεδρίασε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας και στη διάρκεια του ορίστηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των νέων Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του δήμου που προήλθαν από τις καταργήσεις και τις συγχωνεύσεις των αντίστοιχων που λειτουργούσαν στους πέντε δήμους.
Αναλυτικά τα νέα Διοικητικά Συμβούλια έχουν ως εξής:
  Στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου Ν.Π.Ι.Δ. του Δήμου Πέλλας με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Δήμου Πέλλας » ορίστηκαν οι παρακάτω:
Πρόεδρος Λούσπα Ερασμία (φωτο) με αντιπρόεδρο τον Βασιλειάδη Βασίλειο και μέλη τον Φάκα Απόστολο, Μηλώση Φίλιππα και Αρνάκη Τιμόθεο ενώ λαϊκά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Βουλγαρίδης, Δεμερτζίδου, Φλύρη, και Σαραφούδης. Τους εργαζόμενους θα αντιπροσωπεύει στο Δ.Σ. ως μέλος ο Δημήτρης Μπουλουσάκης.
  Στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας» ορίστηκαν οι παρακάτω: Πρόεδρος Ασλανίδης Απόστολος (φωτο) με αντιπρόεδρο τον Ανδρελαδη Γιώργο και μέλη τους Τόσιο Γεώργιο, Σαμόπουλο Νίκο, Λαγομάτη Ηλιάνα, Ανδρεάδη Ευστάθιο, και Ελευθερίου Γεώργιο. Ως λαϊκά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος και Αρετάκης Ιωάννης. Εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου θα είναι στο Δ.Σ. ως μέλος ο Χαριτίδης Κυριάκος και των εργαζομένων ο Κιουρκτσίδης Ανέστης....
  Στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πέλλας με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και προσχολικής Παιδείας Δήμου Πέλλας» που αφορά τα πρώην ΚΑΠΗ και Παιδικους Σταθμούς ορίστηκαν οι παρακάτω:
Πρόεδρος Ματζούκη Μαρία, με αντιπρόεδρο τον Τοπάλογλου Στέφανο και μέλη τους Παναγιωτίδη Μιχαήλ, Σκαπέρδα Γεώργιο, Καραμπατζάκη Αντώνη και Τσίτσο Νικόλαο ενώ λαϊκά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Ταβουκτσόγλου, Πεχλιβανίδου, Μυστακίδου και εκπ΄ροσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. η κα. Καρυπίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια: