Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τα Διοικητικά συμβούλια των Σχολικών Επιτροπών του δήμου Πέλλας

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβύλιο έγινε ο ορισμός των μελών του Δ.Σ. των Σχολικών Επιτροπών που αφορούν την Α’θμια και τη Β΄θμια Εκπαίδευση, στις οποίες συμμετέχει και ο Δήμαρχος.
Στην Σχολική Επιτροπή για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πρόεδρος ορίστηκε ο Παπαγεωργίου Γεώργιος και οι Δελληγιανίδης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Τοπάλογου Στέφανος, Μηλώσης Φίλιππος και Καραμπατζάκης Αντώνης. Από τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων ορίστηκαν στο Δ.Σ. οι κ.κ. Τσαρτσαράκης Αθ. Χανού Αναστ. Ροδουσάκης Μύρων και Μπουλουσάκης Άρης ενώ από τις νηπιαγωγούς οι κ.κ. Ρούση Ευδοξία, Πατσιάνη Αικατ., Μιχαηλίδου Ελένη. Εκπρόσωπος των γονέων ορίστηκε ο κ. Καλέας Γεώργιος ενώ στο Δ.Σ. συμμετέχει και ο κ. Αλεξανδρίδης Νικόλαος.
Στην Σχολική Επιτροπή για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση πρόεδρος ορίστηκε ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου, και οι Σαμόπουλος Νικόλαος, Λαγομάτη Ηλιάνα, Φάκας Απόστολος, Αμπεριάδης Νικόλαος και Χατζηλιάδης Πέτρος.
Από τους διευθυντές των Γυμνασίων ορίστηκαν οι Κετικίδης Γεώργιος και Τσέρκης Κωνσταντίνος και αντίστοιχα από τα Λύκεια οι:Δημητρίου Γεώργιος και Φίλτσου Γεωργία. Εκπρόσωπος των Συλλόγων γονέων ορίστηκε η κα Μαυροκεφαλίδου ενώ στο Δ.Σ. θα συμμετέχει ως λαϊκό μέλος η Χατζηδήμου Αναστασία.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;Η ΧΑΝΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ! ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ME TI ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ-ΝΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΗΛ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ;ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ;Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕ MAIL ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!