Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μια νεαρή σκακίστρια από τα Γιαννιτσά με διεθνείς επιτυχίες…

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η σκακίστρια του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών Άννα Χαρπίδου στο τουρνουά κάτω των 1800 ELO e2-e4 Brighton, στην πόλη του Brighton στην Αγγλία, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε δέκα συμμετέχοντες, με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Διασυλλογικό πρωτάθλημα Β εθνικής
Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά την Κυριακή 6-3-2011, ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών επιβλήθηκε της Φλώρινας με σκορ 6,5-5,5, νίκη που έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της πόλης μας, μετά το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα με τη Βέροια. Για την ομάδα των Γιαννιτσών αγωνίστηκαν οι σκακιστές: Ρόμπας Στέργιος, Παναγιωτίδης Άγγελος, Πατσαβούδης Νικόλαος, Γκουδέρης Δημήτρης, Δεμιρτζόγλου Βασίλης, Χαρπίδου Άννα, Καρατσαλιώτη Πασχαλίνα, Ζορμπά Κατερίνα, Λιτοβολής Δημήτρης, Στεργιούλας Βασίλης, Ποζουκίδης Χαράλαμπος, Ποζουκίδης Δημήτρης. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας με τον Δούρειο Ίππο Πτολεμαϊδας εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή. Τουρνουά e2e4 Brighton 2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια ,στους δασκαλους και στους γονεις για την προσπαθεια που κανουν ακονιζοντας τα κεφαλια τους. ο δημος πελλας πρεπει να στηριζει την προσπαθεια αυτων των παιδιων.