Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη με Περιφερειακούς Συμβούλους πλειοψηφίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση εργασίας με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, προκειμένου να τους ενημερώσει και να συζητήσει μαζί τους για την πορεία του Αναπτυξιακού προγραμματισμού και την εσωτερική οργάνωση και λειτουργία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τους κκ. Γ. Ανδρίτσο, Μ. Ζωγράφου, Μ. Καράμπελα, και Α. Νουσηκύρου στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να υπάρξουν και νέες συναντήσεις, με τη συμμετοχή και Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας καθώς επίσης και υπηρεσιακών στελεχών και εκπροσώπων των τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και της κοινωνίας των πολιτών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον νεοκοποι πολιτικαντηδες που ποζαρετε χαμογελαστοι στη φωτογραφια, για πειτε μας ποσο προστιμο πληρωνουμε στην ΕΟΚ καθε μερα για την μολυνση της λιμνης Κορωνειας και την οικολογικη καταστροφη της εξαιτιας του ανικανου αρχηγου σας?Μηπως 100.000 ΕΥΡΩ την μερα για τα χρηματα {20.000.000} ΕΥΡΩ πηρε η νομαρχια Θεσ/νικης απο την ΕΟΚ για την αποκατασταση της λιμνης ή κανω λαθος στο ποσο/ Το να σφυριζεις υπερπατριωτικα συνθηματα απο καναλι σε καναλι δινοντσς εντυπωσεις Εθναρχη δεν κοστιζει τιποτα, το να πληρωνουν ομως προστιμα οι υπολοιποι εξαιτιας καποιων ανικανων κοστιζει ασχημα.

Ανώνυμος είπε...

τελικά όλοι εσεις οι ονομαζόμενοι πολιτικοί ειστε μόνο για φωτογραφίες. Γιατί αν δεν βλέπεται το μπάχολο που επικρατεί στην περιφέρεια τοτέ καλά κάνετοι και χαμογελάτε στον φακό,!!!!!!