Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τα παιδιά στέλνουν το μήνυμα… στους απόντες μεγάλους

Μια ξεχωριστή ευχάριστη νότα αποτέλεσαν στην Ημερίδα για την Διαχείριση των απορριμμάτων οι 4 μαθήτριες από Δημοτικό σχολείο Αμπελιών που με το πολύ έξυπνο τραγουδάκι τους σε ρυθμούς χιπ – χοπ έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους μεγάλους λέγοντάς τους ότι θέλουν να ζήσουν σε ένα περιβάλλον καθαρό χωρίς σκουπίδια. Παράλληλα με τους στίχους που τραγούδησαν περιέγραψαν με έναν έξυπνο τρόπο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε απέναντι στη φύση και πως θα την προστατέψουμε από τα απόβλητα που παράγουμε όλοι μας. Πάντως τα παιδιά στο σχολείο των Αμπελιών αλλά και οι κάτοικοι του χωριού έχουν δείξει με δράσεις εθελοντισμού και όχι μόνο, ότι είναι ενεργοί πολίτες που συμμετέχουν παντού…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ¨ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ¨ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ Α Ν Θ Ο Ε Κ Θ Ε Σ Η ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΝΕΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ!