Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σπουδαία νίκη του Εδεσσαϊκού μέσα στη Δόξα Μελισσίου στην πρεμιέρα της Α1

Τις προθέσεις του από την πρώτη αγωνιστική έδειξε ο Εδεσσαϊκός, που στη φετινή περίοδο φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. Στη αυλαία του πρωταθλήματος πέρασε με νίκη από την δυνατή έδρα της Δόξας Μελισσίου αποδίδοντας απλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Βασίλη Ασλανίδη είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα που ήταν αρκετά για να τους χαρίσουν μια σπουδαία νίκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν είχαν ένα καλό δεκάλεπτο στο τέλος της αναμέτρησης αλλά δεν ήταν αρκετό για να τους χαρίσει κάτι περισσότερο.
Στο 36΄ ο Nusco μετά από εναλλαγή της μπάλας.....
με συμπαίκτη του βρέθηκε στη γωνία της μικρής περιοχής της Δόξας και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Στο 61΄ ο ίδιος παίκτης μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια από πλάγια θέση έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι της εστίας της Δόξας και ο επερχόμενος Λαφαζανίδης με καρφωτή κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα γράφοντας το 0-2.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ, Μιχαηλίδη χωρις λάθη οι υποδείξεις των βοηθών του κ.κ. Παναγιωτίδη – Σινάπη.
Δόξα Μελισσίου (Ποριαζίδης Α.): Κυριλίδης, Χατζηδάκης, Δουλγερίδης, Γκιουζελάκης, Λιτοβολής Π., Φωστηρόπουλος, Ζημπίδης, Σωτηριάδης Φ., Τσάλμας Ε. (46 Θέμελης), Σωτηριάδης Π. (69 Μητσάκης), Λιτοβολής Δ.
Εδεσσαϊκός (Ασλανίδης Β.): Πασχαλίδης, Ιωσηφίδης, Καπαγιάρογλου, Γεωργίου, Τεκελίδης, Βόταρης (56 Τσόπτσης), Λούσης, Τσόρμπας Ε., Λαφαζανίδης 83 Ρέτζιας), Nusco, Παπαγεωργίου (67 Τσόρμπας Β).

Δεν υπάρχουν σχόλια: