Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Απόλαυσαν τη «Γιορτή τρύγου» το Σάββατο το βράδυ στο κτήμα Λίγας

Μια υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου «Λίγας» που βρίσκεται δίπλα στα Γιαννιτσά. Ο γνωστός οινοποιός Θωμάς Λίγας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε τη «Γιορτή τρύγου» στην οποία συμμετείχαν φίλοι και γνωστοί αλλά και λάτρεις που καλού κρασιού. Στη διάρκεια της βραδιάς στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε λευκό κρασί που το απόλαυσαν μαζί με τους χειροποίητους εκλεκτούς μεζέδες, όλοι φτιαγμένοι από τοπικά προϊόντα. Τη βραδιά πάντως έκλεψε ο Γιαννιτσιώτης μουσικός – τραγουδιστής και ιδιαίτερα αγαπητός στους νέους Μεσιέ Μινιμάλ η αλλιώς Χρήστος Τσιτρούδης που δημιούργησε.....
μια ευχάριστη και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια επενδυμένα με ηλεκτρονική μουσική και κλασική κιθάρα.
Ο οικοδεσπότης πάντως δεν μπορούσε παρά να νιώθει ικανοποιημένος από την προσέλευση των επισκεπτών με τους οποίους είχε κάτι να πει, ενώ στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη φετινή παραγωγή η οποία όπως ανέφερε θα είναι εξαιρετικής ποιότητας. Εμείς να του ευχηθούμε καλή σοδειά, καλές πωλήσεις και πάντα ευχάριστες και πετυχημένες «Γιορτές τρύγου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: