Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Προκλητικότατη επίθεση του πρώην δημάρχου Πέλλας Β. Ξηρού στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.

Όταν ένα πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος δεν σέβεται τους θεσμούς και τα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν, τότε να μην περιμένει να τον σεβαστούν οι πολίτες. Ο πρώην δήμαρχος Πέλλας λοιπόν Βασίλης Ξηρός στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο απέβαλε το προσωπείο του ήπιου και συναινετικού συνομιλητή και αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο ενός πολιτικού, με φοβικά μικροκοματικά σύνδρομα και αγενή συμπεριφορά. Συγκεκριμένα μετά την τοποθέτηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Γιώργου Βουδούρη για το θέμα που συζητείτο και αφορούσε τις προσλήψεις καθαριστριών σε σχολεία του δήμου Πέλλας, και η οποία κατά ομολογία του ίδιου του Βασίλη Ξηρού ήταν πολύ σύντομη και ήπια, εξαπέλυσε μια αήθη επίθεση στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, επαναφέροντας στο μυαλό του και στην αίθουσα γεγονότα που συνέβησαν επί θητείας του στο δήμο Πέλλας, όταν απέλυσε εγκυμονούσα εργαζόμενη και υπήρξε αντίδραση από το Εργατικό Κέντρο και την Επιθεώρηση Εργασίας. Προφανώς ο πρώην δήμαρχος Πέλλας.....
θέλει να συνεχίσει αυτή την τακτική του αποφασίζω και διατάζω και στο θέμα των καθαριστριών σήμερα. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν επιεικώς απαράδεκτες με την ανοχή του προέδρου του Δ.Σ. Μιλώντας προς τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου σε ενικό πρόσωπο (κατάντια ενός μέλους του Δ.Σ.) τον κατηγόρησε ότι «πολιτικοποιεί το θέμα» και πως «ο ρόλος του είναι γνωστός». Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας με στρατιωτικό ύφος (κατάλοιπο παρελθόντος) προς τον Γιώργο Βουδούρη.
«Είσαι το μακρύ χέρι του βαθύ ΠΑΣΟΚ..» «Δεν εκλέχτηκες ούτε σύμβουλος στο χωριό σου…» «είσαι πολύ λίγος …» και πολλά άλλα που προσβάλουν την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Βέβαια για την ταμπακιέρα, δηλαδή για την αλλαγή καθαριστριών στα χωριά του πρώην δήμου Πέλλας, το μόνο που είχε να πει ήταν ότι «αν κάναμε λάθος θα το διορθώσουμε την επόμενη χρονιά..»
Πάντως ο λαλίστατος και βασιλικότερος του βασιλέως Βασίλης Ξηρός που κατήγγειλε το βαθύ ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι στη δικαστική του περιπέτεια ως δήμαρχος την πιο μεγάλη υποστήριξη την είχε από έναν εκπρόσωπο που μπορούμε ιδεολογικά να τον εντάξουμε στο «βαθύ ΠΑΣΟΚ» τον πρώην δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Σόντρα.
Όπως και να έχει πάντως οι μάσκες έπεσαν και η σκληρή δεξιά νοοτροπία και πρακτική αναδύθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ξηρό. Να τον χαίρεστε δημότες δημοκράτες της Πέλλας….

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ.ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ κ. ΜΟΥΧΤΑΡΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.........ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ-ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ;
ΑΧ-ΑΧ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;


ΦΑΣΙΣΤΑΣ......ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ,ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ή ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΑΙ.

-----ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ-----

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ!
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο Κ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Κ. ΚΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ. ΤΟΣΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΑΙΤΕΤΑΙ, ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΗΡΕ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ! Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΤΣΙ! ΔΗΛΑΔΗ ??? ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ??? Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ…ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ???? ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ….

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ"ΓΛΥΦΤΗ" ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΞΗΡΕ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ" ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΤΟ "ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ"