Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η μεγάλη στιγμή για την Αναγέννηση Γιαννιτσών έφτασε. Την Κυριακή πρεμιέρα στην Football Leagu

Αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Θρασύβουλου
Μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί από ένα θετικό αποτέλεσμα αναζητά η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην πρεμιέρα της Football League την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Η ομάδα των Γιαννιτσών ταξιδεύει στην Αθήνα όπου στο δημοτικό στάδιο της Φυλής θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο έχοντας στο πλευρό της αρκετούς φίλους της. Αναμφίβολα το ξεκίνημα κάθε πρωταθλήματος επιφυλάσσει εκπλήξεις και αυτή την έκπληξη αναζητά και η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου που θεωρητικά είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η οικονομική ασφυξία πολλών παραγόντων στις μεγάλες κατηγορίες και ειδικά στη Β εθνική έχει οδηγήσει πολλές ομάδες σε αποδυνάμωση και σε επιλογές παικτών που τους χαρακτηρίζει η μετριότητα. Σίγουρα η δουλειά....
που έχει γίνει όλα αυτό το διάστημα από τον προπονητή της ομάδος αλλά και από τους παίκτες των Γιαννιτσών μπορεί να εγγυηθεί ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, θα παλέψει για το αποτέλεσμα και θα διεκδικήσει τουλάχιστον την παραμονή της στην κατηγορία.
Στον αγώνα της Κυριακής πάντως η Αναγέννηση θα στερηθεί των υπηρεσιών παικτών που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και συγκεκριμένα από τους Καρυοφύλλη, Κιζερίδη και Τοσουνίδη. Το κενό των παραπάνω παικτών θα καλυφθεί πάντως από παίκτες π[ου έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες ενός δύσκολου αγώνα αρκεί όλοι να ξεπεράσουν τη νευρικότητα της πρεμιέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: