Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δ εθνική 2ος όμιλος . ΠΑΟΚ Γιαννιτσών – Νέο Αγιονέρι 1-0

Ανάσανε βαθμολογικά και ελπίζει…
Τη δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών που αντιμετώπισε τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών. Η ομάδα του Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση κατάφερε με την πίεση που άσκησε στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα να πετύχει το χρυσό γκολ που της χάρισε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν μια σκληροτράχηλη ομάδα που στήθηκε στο γήπεδο με αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα....
 Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα που έγινε μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους, ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 5’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Στεφανίδης έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ο αγώνας είχε δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου ενώ ο αέρας που φυσούσε δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 29΄ όταν ο Λευκαδίτης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πήρε επικίνδυνη τροχιά προς την εστία του Πόπη και αφού πέρασε μπροστά από ένα σύνολο παικτών «έγλειψε» το δεύτερο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 34΄οι άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και ο Χαριζάνης έφυγε μόνος του προς την εστία του Πόπη αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση κατέληξε άουτ.
Η απάντηση ήρθε στο 38’ από τον Σιδηρόπουλο των γηπεδούχων που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 44΄ ο Χρήστος Καλαϊτζής από τη γωνία της μικρής περιοχής έπιασε δυνατό γυριστό σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο β ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν αφήνοντας κενούς χώρους στους επιθετικούς του Εθνικού.
Στο 52΄ ο Ηλιάδης βρέθηκε στη γωνία της μικρής περιοχής και επιχείρησε ένα γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.
Η είσοδος του Κηλίκη στον αγώνα έκανε πιο κινητική την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων που είχε κινητήριο μοχλό τον Σιδηρόπουλο ο οποίος οργάνωνε και μοίραζε κάθετες πάσες στους επιθετικούς με επιδέξιο τρόπο. Μετά από μια τέτοια πάσα ο Στεφανίδης μπήκε από πλάγια στην μεγάλη περιοχή και αφού απέφυγε τον αντίπαλό του πάσαρε στον επερχόμενο Σιδηρόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς των παικτών και των φίλων της γηπεδούχου ομάδας.
Στο 74΄ ο Χαρμάνας μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από πλάγια έβγαλε συρτή παράλληλη σέντρα στον Στεφανίδη που έκανε από τη μικρή περιοχή προβολή αλλά δεν μπόρεσε να βρει σωστά τη μπάλα που κατέληξε άουτ.
Γενικά η ομάδα των Γιαννιτσών έδειξε ότι μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει αποτελέσματα που θα βοηθήσουν για την παραμονή της στην κατηγορία που είναι και ο βασικός της στόχος. Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται και τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου που την Κυριακή ήταν απών από το γήπεδο.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μυλωνά και των βοηθών του κ. Τέμη και κ. Πατρικιού του Συνδέσμου Κοζάνης.
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών (Χαραλαμπίδης Π.): Πόπης, Καλαϊτζής Σ., Γρηγοριάδης (80 Ορφανίδης), Κάζογλου, Τσάλμας, Γκογκολούδης, Σιδηρόπουλος, Νταλής, Στεφανίδης, Καλαϊτζής Χ. (52 Κηλίκης), Χαρμάνας.
Εθνικός Ν. Αγιονερίου (Κυριακίδης): Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Χαριζάνης, Βλασιάδης, Ηλιάδης Ν., Ηλιάδης Σ. (78 Βασιλάκογλου), Χαιρόπουλος (64 Τσιρογιάννης), Αποστόλας, Γρηγοράκης, Λευκαρίτης, Ηλιάδης Ε. (62 Στεριανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: