Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Μ.Α. Πέλλας – Μ.Α. Νέου Μυλοτόπου 1-2 Κερδισμένος ο Νέος Μυλότοπος από το ντέρμπι στην Πέλλα

Με τους 3 βαθμούς της νίκης απέδρασε από το γήπεδο της Πέλλας ο Μ.Α. Νέου Μυλοτόπου και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του Αλμωπού από τη Δόξα Εξαπλατάνου, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την ομάδα της Αριδαίας που νιώθει πλέον και την ανάσα του Εδεσσαϊκού στην πλάτη της.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους κρατώντας μακριά από την εστία τους του επιθετικούς των γηπεδούχων που προσπαθούσαν να γίαπό το 30΄ αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαλίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης. Αντίθετα οι παίκτες του Νέου Μυλοτόπου με γρήγορες κάθετες μπαλιές κατάφεραν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα πετυχαίνοντας δύο τέρματα.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 11 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυλωνόπουλου αλλά ο Παπουρτζής απέκρουσε σωστά τοποθετημένος. Στο 14΄ο Ρίτε ξέφυγε από τον αντίπαλό του και από πλάγια θέση πάσαρε στον επερχόμενο Οφίδη που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι στο δυνατό σουτ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση. Στο 24΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και ασθενή απόκρουση της άμυνας ο Ιωαννίδης σούταρε δυνατά αναγκάζοντας τον Καρακούτση σε μια εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 26΄ μετά από κάθετη μπαλιά ο Οφίδης πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και αφού απέφυγε τον Καρακούτση που προσπάθησε να τον ανακόψει, με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Στο 42΄ο Τανταλίδης εξαπέλυσε ένα δυνατό ξαφνικό σουτ αλλά ο Παπουρτζής δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε τη μπάλα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Τουλγαρίδης έπιασε δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά σε μια επιθετική ενέργεια των παικτών του Νέου Μυλοτόπου στο 68΄ ο Γρηγορίου που αντικατέστησε τον Οφίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ηλιγάκης που πέρασε στον αγώνα στο β ημίχρονο εκτέλεσε απευθείας φάουλ η μπάλα πέρασε ανάμεσα από μια μάζα παικτών και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-2. Ωστόσο στο χρόνο που απέμεινε οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας και απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας.
Πολύ καλή η διαιτησία του Γ. Μιχαηλίδη ενώ άψογοι στις υποδείξεις τους ήταν οι βοηθοί Ι. Σίπκας και Σ. Σίπκας.
Μ.Α. Πέλλας (Βοϊτσίδης): Καρακούτσης, Τανταλίδης, Τουλγαρίδης, Ηλιάδης, Σαλίκας, Μπουράκης, Μυλωνόπουλος, Γάκης, Μπρατσούδης, Γκαντσίδης, Κούσας.
Μ.Α. Νέου Μυλοτόπου (Μακρίδης): Παπουρτζής, Σίμος, Αντωνιάδης, Νάτσης, Σαββάκης, Φάβας, Καραμεταξάς, Δουλκερίδης (Μαμής), Ρίτε, Ιωαννίδης, Οφίδης (Γρηγορίου).
νουν απειλητικοί κυρίως από στημένες φάσεις. Μάλιστα οι γηπεδούχοι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: