Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος η Αναγέννηση μετά τη νίκη της επί του Αγροτικού Αστέρα

Γκολ διαμάντι (φωτο) πέτυχε χθες το απόγευμα ο Καρυοφίλης και έδωσε τη νίκη στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Με τη νίκη της αυτή η Αναγέννηση σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Β εθνικής και ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Επανομής την οποία υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα σε ένα ματς που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή των ομάδων στην κατηγορία. Ο σκόρερ που επανεμφανίστηκε μετά από πολλούς μήνες αφού οι τραυματισμοί τον κράτησαν μακριά από την αγωνιστική δράση μπήκε σαν αλλαγή στο 65 και στο 82 με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο τρόπος που πανηγύρισε του κόστισε την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το διαιτητή του αγώνα.....
Η νίκη της Αναγέννησης ήταν δίκαιη αφού είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του ενώ στο 37΄είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γιόνδη. Ο ίδιος παίκτης στο 52΄πλάσαρε από πλεονεκτική θέση και αστόχησε ενώ στο 85΄ ο Μπέκα νικήθηκε από τον Γακουμή στο κοντινό πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι. Η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 89΄όταν ο Τσίλης πλάσαρε από τη γωνία της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 76΄ όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Ασπρίδης από τη γωνία της μικρής περιοχής σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 90΄ ο Pamboe εξαπέλυσε δυνατό σουτ αλλά ο Μπαξεβάνος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φορτσα Αναγέννηση
Την Κυριακή νίκη με την Επανομή
Ολοι στο γήπεδο