Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μπορούσε και τη νίκη… αλλά τη βόλεψε και η ισοπαλία

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παναχαϊκή 0-0

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τους γηπεδούχους το αποτέλεσμα της Κυριακάτικής συνάντησης στο δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, όπου η τοπική Αναγέννηση ήρθε ισόπαλη με την Παναχαϊκή. Και αυτό γιατί η ομάδα των Γιαννιτσών μετά την ισοπαλία αυτή παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία μόνη στην 7η θέση με 18 βαθμούς.
Η Αναγέννηση θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν ήταν πιο αποτελεσματική στο β ημίχρονο όταν και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους σε αμυντικό ρόλο. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, έβγαλαν αρκετές σέντρες.....
στην αντίπαλη περιοχή και δεν επέτρεψαν στους βυσσινί να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Βοσνιάδη που για μια ακόμη Κυριακή ήταν σταθερός κάτω από τα δοκάρια του. Στο 60΄ η Αναγέννηση έφτασε μια ανάσα από το γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο προωθημένος Σπαθάρας βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή πλάσαρε αμέσως αλλά επάνω ακριβώς στη γραμμή απέκρουσε σωτήρια ο Λαμπρόπουλος κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδος του.
Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 44΄ αλλά ο Βοσνιάδης έδειξε ετοιμότητα και μπλόκαρε με εκπληκτική προσπάθεια τη μπάλα όταν ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Furtado και σούταρε με δύναμη.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μπαξεβάνος Σπ.): Βοσνιάδηςμ Σερέτης, Κυζιρίδης ( λ.τ. 62 Τσίλης), Γιόνδης, Ντατίδης, Αποστολιδης, Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Γ. (75 Καρυοφίλης), Σπαθάρας (71 Χατζόπουλος), Μπαξεβάνος, Στεργίδης.
Παναχαϊκή (Μπούζας Β.): Πουρής, Κοιλιάρας, Fution, Emilio, Ouatrara, Furtado, Junior, (74 Ατματζίδης), Τσεμπερίδης (61 Βλασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Κωνσταντινίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: