Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Πήρε Ιορδανίδη Γιώργο και Κώστα Καρακάσογλου η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ο 22χρονος γηγενής μέσος επιστρέφει στους «κυανόλευκους» μετά από μισό χρόνο, κάνοντας ήδη προπόνηση τη Δευτέρα. Ο Ιορδανίδης Γιώργος που προέρχεται από τις Ακαδημίες της πόλης, στο παρελθόν εκτός από την Αναγέννηση αγωνίστηκε στη Νίκη Πολυγύρου και μέχρι πρότινος Αετό Σκύδρας, ενώ την Δευτέρα το βράδυ υπόγραψε το νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ Αναγέννηση και θα είναι παρόν στους επόμενους αγώνες της ομάδος. Επίσης η Αναγέννηση επανένταξε στη δύναμή της ακόμα ένα δικό της παιδί τον νεαρό επίσης μέσο Κώστα Καρακάσογλου (20 ετών), ο οποίος επιστρέφει μετά από 6 μήνες.
Και οι 2 ποδοσφαιριστές αναμένεται....
 να βοηθήσουν άμεσα στο χώρο του κέντρου όπου εντοπίζονται κάποια προβλήματα.
Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί ο νεαρός τερματοφύλακας των Γιαννιτσών Παναγιώτης Βοσνιάδης που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Αναγέννηση είχε δελεαστική πρόταση από την Λάρισα και ζήτησε από την ΠΑΕ Αναγέννηση να τον αποδεσμεύσει και έναντι αμοιβής φυσικά μεταγράφηκε στην ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου. Σήμερα Τρίτη άνθρωποι της Αναγέννησης πήγαν στην Αθήνα να βγάλουν τα δελτία των δύο παικτών και του τερματοφύλακα Τόλη Αποστόλου που όλα δείχνουν ότι θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια της Αναγέννησης. Πάντως, μοναδικός παίκτης στη θέση 1 στη Ρόδο θα να είναι ο νεαρός Αβραάμ Καραογλανίδης.
Βεβαίως, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα της Τετάρτης στη Ρόδο με τον Διαγόρα, από τον τιμωρημένο Ντατίδη και τους τραυματίες Μπέκα, Τοσουνίδη και Κυζιρίδη. Ο τελευταίος έχει πρόβλημα στο γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.
Επανέρχεται ωστόσο στον αυριανό αγώνα με το Διαγόρα ο αρχηγός της ομάδος Σάκης Τέλλος, που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στην άμυνα.
Η αποστολή της Αναγέννησης αναχώρησε σήμερα το πρωί για Ρόδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: