Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σφήνα στη διαφαινόμενη Πολιτική Ανοιξιάτικη παρέα η Πόπη Φουντουκίδου

Αντιδράσεις στη γαλάζια βάση προκάλεσαν οι διαρροές για τη διαφαινόμενη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα. Και αυτό γιατί η εμμονή κάποιων στη Συγγρού να προτείνουν αλλαγές και συμμετοχή νέων σε ηλικία και πολιτική εμπειρία ατόμων δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας και απογοήτευσης σε μερίδα ψηφοφόρων που έχουν τα δικά τους κριτήρια. Και όπως έλεγε ένας εξ αυτών «δεν φτιάχνουμε ποδοσφαιρική ομάδα για να επιλέξουμε απλά νέους, αλλά ψηφοδέλτιο που εκτός από το νεανικό ενθουσιασμό χρειάζεται και εμπειρία και διεκδικητικότητα». Τώρα σφήνα στη λογική κάποιων συμβουλατόρων της Συγγρού φαίνεται ότι μπαίνει η Πόπη Φουντουκίδου που σίγουρα δεν μπορεί κανείς να διαγράψει την πορεία της τόσο εύκολα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την παρουσία της στη λίστα για τις επόμενες εκλογές.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

QUIZ;ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠ ΤΟ ΚΙΟΥΠΡΙ;

ANTIRAGIAS είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΠΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

στην πολιτικη μπορεις να μπεις οποτε θελησεις αυτο που κανει την διαφορα ειναι να βγεις την καταλληλη στιγμη.

Ανώνυμος είπε...

οι δικοι μας βουλευτες και υπουργοι που ειχε τη τυχη ο νομος μας να εχει οταν μπηκαν στην πολιτικη σκηνη ειχαν εμπειρια? ας αναφερουμε την λαικη εκφραση -το αγωι ξυπναει τον αγωγιατη-.εμπιστευτειτε τους νεους οχι μονο σε ηλικια βαλτε μπροστα την νεα γενια ,και δειτε ακουραστους εργατες με ενθουσιασμο και πολλες ιδεες θα βοηθησουν την κοινωνια μας,και την χωρα μας .

Ανώνυμος είπε...

Η πόπη είναι σίγουρα μέσα. Κατ'αρχήν έχει μεγαλύτερη κοινοβουλευτική θητεία από τον αρχηγό της.
Απλά αυτή τη φορά η δεξιά σε όλο το φάσμα της θα έχει 5 ψηφοδέλτια στο νομό ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΟΠΑΚΙ !!!!!!!!!!!!
ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΥΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΨΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.-ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΝΤΟΡΑ ΕΤΡΕΞΕ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ .-ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΗΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ? ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΚΗ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΘΟΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΄΄ΛΕΙΨΑΝΑ΄΄ ΤΗΣ ΝΔ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ...... ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΠΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΗ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ, Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ, ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΣ - ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ-.