Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τα Φροντιστήρια «ΥΠΟΔΟΜΗ» διοργάνωσαν τον καθιερωμένο ετήσιο χορό τους…

Βραβεύτηκαν συμβολικά τρείς μαθητές που πρώτευσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι μαζί αυτή τη φορά όμως έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας είχαν στις 29 του Δεκέμβρη οι μαθητές και μαθήτριες των Φροντιστηρίων «ΥΠΟΔΟΜΗ». Καθηγητές και μαθητές των παραπάνω φροντιστηρίων, στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου χορού τους λίγα 24ωρα πριν την αλλαγή του χρόνου, άλλαξαν ρόλους και διασκέδασαν με χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στη φιλόξενη αίθουσα «Σούσουρο» στα Γιαννιτσά.
Βέβαια δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια, αφού όλοι, αγόρια και κορίτσια, είχαν κάτι να πουν, για την εμπειρία τους, για τα σχέδια και τους στόχους τους....
 Πάντως όλοι μαζί συνεχάρησαν τους μαθητές της περσινής χρονιάς και ειδικά αυτούς που αρίστευσαν στις σχολές τους, σημειώνοντας υψηλές βάσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Σε αυτούς τους μαθητές οι υπεύθυνοι των Φροντιστηρίων Κορυφίδης Χριστόφορος και Χρυσοστομάκης Γιάννης αφιέρωσαν την όμορφη αυτή γιορτή και ως ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας και της επιτυχίας τους βράβευσαν συμβολικά τους τρείς πρώτους οι οποίοι είναι: Κέσογλου Χρήστος 19.147 μόρια και σχολή επιτυχίας Νομική Θεσσαλονίκης, Παναγιωτελίδης Κώστας με 18.8667 μόρια και σχολή επιτυχίας Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας (ΣΥΔ) και την Μηνασίδου Μαρία με 18.755 μόρια και σχολή επιτυχίας την Ιατρική Λάρισας.
Σίγουρα εκδηλώσεις σαν αυτές ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των μαθητών – φοιτητών και αναδεικνύουν τη ζωντάνια, τη δυναμική και την ισχυρή θέληση των νέων μας για την επιτυχία, που έρχεται πιο εύκολα όταν υπάρχει προγραμματισμός, σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση και φυσικά ισχυρές βάσεις στη γνώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: