Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Τα ατοπήματα Λοβέρδου στην …Πέλλα και οι εκλεκτικές συνεργασίες!

Για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στα Γιαννιτσά την πρωτοχρονιά έχουμε γράψει πρόσφατα με τα αναπάντητα ερωτήματα να υπάρχουν ακόμη. Πώς δηλαδή ένας υπουργός υγείας επισκέφθηκε την έδρα της διοίκησης των ενοποιημένων Νοσοκομείων της Πέλλας και δεν έκανε τον κόπο να επισκεφθεί έστω και εθιμοτυπικά το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Βέβαια που να προλάβει ο άνθρωπος αφού η παρούσα βουλευτής φρόντισε να τον γεμίσει τον χρόνο του, για να τον γνωρίσει σε τοπικά στελέχη …. που είναι του δικού της περιβάλλοντος και δηλώνουν ανοιχτά τη στήριξή τους σε αυτήν....
 Βέβαια υπάρχει μια περίεργη σύμπτωση, αφού οι πληροφορίες μας θέλουν να επιχειρείται μετά από αυτή την επίσκεψη η αλλαγή του αναπληρωτή προέδρου της διοίκησης των ενοποιημένων Νοσοκομείων, που παραδόξως διορίστηκε μερικές εβδομάδες πριν από τον ίδιο τον υπουργό. Και βέβαια αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι συνέπεια πιέσεων πολιτικών προσώπων από την Πέλλα για να ικανοποιήσουν τους κολλητούς και φίλους.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους δύο από τους τρείς κυβερνητικούς βουλευτές να έχουν απειλήσει με ανοιχτή σύγκρουση αν υπάρξει αλλαγή στη σύνθεση του προσφάτως διορισμένου διοικητικού συμβουλίου.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο υπουργός υγείας θέλει να γίνει πρόεδρος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: