Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μια περίεργη συνάντηση με έντονη πολιτική οσμή

Τη στιγμή που όλοι ήταν στημένοι στις τηλεοράσεις και παρακολουθούσαν τον αγώνα κυπέλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, μακριά από τα φώτα της πόλης, σε κοντινό χωριό των Γιαννιτσών και μάλιστα σε ιδιωτικό χώρο, μια συνάντηση με έντονο πολιτικό χρώμα βρισκόταν σε εξέλιξη. Όπως μάθαμε στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν κορυφαίο πολιτικό στέλεχος από το πράσινο στρατόπεδο, ένας πρώην δήμαρχος και έντονα πολιτικοποιημένος στον ίδιο χώρο, ένα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο δήμο Πέλλας, ένας πολιτικός παράγοντας με εμπειρία στο χώρο της υγείας, και ένα ακόμη πρόσωπο για το οποίο οι διαρροές είναι ελάχιστες. Τι συζήτησαν; Την πολιτική κατάσταση στο δήμο Πέλλας και τι μέλλει γενέσθαι ενόψει των επόμενων εκλογών. Τι συμφώνησαν; Αυτό ακόμη το ψάχνουμε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ,

Ανώνυμος είπε...

Oι μόνιμοι πράσινοι παραγοντες κουμανταδόροι τα αδέρφια δηλαδή Μίμης και Σταύρος και η λοιπή παλιοπαρέα. Μια απ τα ίδια δηλαδή αυτά που σιχάθηκε ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Kai o πρώτος (χρονολογικά) αιρετός άρχων του νομού φυσικά τον οποίο τα αδέρφια έχουν για Θεό.Τους παραγγέλνει καταίφια και γλυκά και αυτοί τα αγοράζουν και τα τρώνε όλοι μαζί και κάνουν πολιτικό μαγειρείο

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΚΛΕΛΕΤΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ,ΕΛΕΟΣ