Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Προσλήψεις αγροτικών γιατρών και επικουρικού προσωπικού σε Μονάδες υγείας της Π.Ε. Πέλλας

Με ανακοίνωση του διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας γίνεται γνωστή η απόφαση για πρόσληψη αγροτικών γιατρών και επικουρικού προσωπικού που θα στελεχώσουν τις Μονάδες υγείας στην Πέλλα.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση θα προσληφθούν:
Γιατροί μη υπόχρεοι προεκπαίδευσης ενός μηνός στα Περιφερειακά Ιατρεία Καρυδιάς (1), Παναγίτσας (1), Αμπελιών (1).
Γιατροί υπόχρεοι προεκπαίδευσης ενός μηνός στα Περιφερειακά ιατρεία Προμάχων (1), Φούστανης (1), Αρχαγγέλου (1) και στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας (1).
Επίσης θα γίνει πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στις παρακάτω Μονάδες υγείας.....
 Στο ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας Ψυχολόγος ΠΕ μια θέση για 12 μήνες και Βοηθών Νοσοκόμων ΔΕ μια θέση για 8 μήνες.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας για χρονικό διάστημα 12 μηνών 2 θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων ασθενοφόρων, 2 θέσεις ΔΕ Νοσηλευτικής και 1 θέση ΤΕ Νοσηλευτικής.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών για χρονικό διάστημα 6 μηνών: 3 θέσεις ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, 1 θέση ΥΕ μεταφορέων ασθενών, 1 θέση ΔΕ Παρασκευαστών και 1 θέση ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για επικουρικό προσωπικό κατατίθενται στην 3η Υπε καθ ’όλη τη διάρκεια του έτους και κατατάσσονται σε καταλόγους επικουρικού προσωπικού ανά κατηγορία και ανά κλάδο.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα απαιτούμενα νόμιμα επικυρωμένα δικαιολογητικά διευκρινίζονται στην ανακοίνωση της 3η Υπε. Οι κατάλογοι θα περιλάβουν άτομα που υποβάλλουν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση, δηλώνοντας το ενδιαφέρον για κάθε φορέα με σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: