Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μήπως θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με την δημόσια περιουσία;

Αν καταλάβουμε τελικά ότι και η δημόσια περιουσία είναι κομμάτι του ελληνικού λαού τότε ίσως αντιδράσουμε διαφορετικά σε πράξεις καταστροφής και απαξίωσής της. Αφορμή για το post αυτό στάθηκε η εικόνα που αντικρίσαμε στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών όπου επάνω στο πανάκριβο στρώμα του ύψους τα παιδάκια που κυνηγούν τη μπάλα πίσω από τις εστίες, είχαν στήσει πάρτι. Άντε αυτά είναι παιδιά και δεν καταλαβαίνουν, αλλά οι υπεύθυνοι τι κάνουν; Δεν βλέπουν ότι η περιουσία του δήμου καταστρέφεται χωρίς λόγο; Και φανταστείτε όταν συμβαίνουν αυτά και κανείς δεν αντιδρά, τι μπορεί να συμβαίνει σε καταπατήσεις δημοτικών εκτάσεων, δρόμων κ.α. Προφανώς σφυρίζουν αδιάφορα αφού το μάρμαρο το πληρώνουν οι δημότες…. Παρεμπιπτόντως στα επίσημα στην κερκίδα κάθονταν μεγάλος παράγοντας της τοπικής πολιτικής σκηνής με εξέχουσα θέση στο δήμο Πέλλας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι θέμα παιδείας και δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε μεγάλη έλλειψη από αυτήν. Τα παιδιά αυτά έχουν γονείς και οι γονείς αυτοί, είναι υπεύθυνοι για τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους. Όλα ξεκινάνε από την οικογένεια και από το πόσο χρόνο περνάμε με τα παιδιά μας και καθημερινά βιώνουμε και σε άλλες περιοχές της πόλης μας ανάλογες συμπεριφορές από "παιδιά" που καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία (βλέπε πάρκα, παιδικές χαρές, πινακίδες σημάνσεως δρόμων κλπ). Εσείς πιστεύετε ότι φταίνε μόνο οι υπεύθυνοι;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν απο τα δεκαδες ευτραπελα που συμβαινουν σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα οπου "πολιτισμενοι"(καθυστερυμενοι κατα την αποψη μου)βριζουν αλλους "πολιτισμενους" κλπ, παρατηρησατε τα μικρα παιδακια που παιζουν πανω στο καλυμα του στρωματος ειστε παναξιοι πολυ χειροτερων δεινων!!!!!!!!!!!!