Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Υπερωρίες…. και επιτυχίες των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών

Συλλήψεις στα Γιαννιτσά και στο Αγγελοχώρι για ναρκωτικά
Αν και είναι γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.
Σήμερα το μεσημέρι μετά από οργανωμένη επιχείρηση συνέλαβαν έναν άνδρα ελληνικής υπηκοότητας 53 ετών στο Αγγελοχώρι Νάουσας με την κατηγορία κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κιλά και 624 γραμμάρια ινδική κάνναβη σε 10 συσκευασίες, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, επτά κουτιά σπόροι κάνναβης, 2.170 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις παιδεραστίας και ναρκωτικών.
-Επίσης σήμερα συνελήφθησαν στα Γιαννιτσά δύο νεαροί άνδρες....
ελληνικής υπηκοότητας 25 και 35 ετών αντίστοιχα γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ναρκωτικών χαπιών για τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους με ιατρική συνταγή.
Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 89 δισκία Hypnostenton, 48 δισκία Xanax και 44 δισκία Vubergal.
-Τέλος τις πρωϊνές ώρες συνελήφθη στη λαϊκή αγορά της Καρυώτισσας ένας άνδρας 31 ετών ελληνικής υπηκοότητας, γιατί είχε στην κατοχή του και προσπαθούσε να πουλήσει 258 κούτες λαθραίων τσιγάρων που δεν έφεραν την ετικέτα φορολόγησης. Οι κούτες κατασχέθηκαν και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.
Όλοι οι παραπάνω συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Γιαννιτσών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: