Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

5 ξύλινα σπιτάκια πλήρωσε ο ιδιώτης που εκμεταλλεύτηκε για ένα μήνα το λούνα Παρκ στον πεζόδρομο

Φαίνεται ότι στο δήμο Πέλλας άρχισαν να πληρώνονται και σε είδος για τις συμβάσεις που υπογράφουν. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του ιδιώτη που εγκατέστησε και εκμεταλλεύτηκε μια σειρά από ψυχαγωγικά παιχνίδια στον πεζόδρομο και στο πάρκο του πολύκεντρου, όπως το Παγοδρόμιο, το Garousel, τις παιδικές κούνιες, το τρενάκι και το Flying Dragon για τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
«Αντί μισθώματος για το μίσθωμα για το παραπάνω χρονικό διάστημα είναι η παραχώρηση στο δήμο μας για πάντα, πέντε (5) καινούργιων ξύλινων σπιτιών...
με διαστάσεις 3Χ2,40, αξίας πάνω από 12.000,00 €» όπως λέει η σχετική απόφαση - σύμβαση.
Βέβαια για τις ίδιες γιορτές ο δήμος Πέλλας πλήρωσε 13.465,00 ευρώ για να προμηθευτεί επιπλέον ξύλινα σπιτάκια και τραπεζάκια, τα οποία όπως όλοι βλέπουν καθημερινά παραμένουν παρκαρισμένα και εγκαταλελειμμένα στον πεζόδρομο, γιατί δεν έχουν που να τα αποθηκεύσουν.
Μήπως ο ιδιώτης μας έπιασε κότσο
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΧΗΡΙΜΑΤΙΚΟ ΜΑΥΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΗΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΝ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΑΧΝΕΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΞΟΥ .ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.
ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΞΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ!ΕΚΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ