Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Για αύριο Σάββατο στην περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα. Λίγα χιόνια αναμένονται στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Για την Κυριακή προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα και πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά....
μεταβλητοί ασθενείς οι οποίοι από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους μέχρι μέτριους. Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Για τη Δευτέρα αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τα χιόνια στα ορεινά καθώς και πεδινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΙΟΝΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ!! ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ! ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΕΤΟ!ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΤΑ ΛΕΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

δεν τους νοιαζει γιατι αυτοι εχουν τα 4*4

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα άλλο site έγραψαν ότι ο δήμος έριξε γύρω στους 60 τόνους αλάτι όλο το βράδυ.Απ'ότι γνωρίζω και είδα, οι δρόμοι ήταν καθαροί.Όσο για τον χαρταετό, μάλλον εσύ τον πετούσες, αλλιώς θα έβλεπες τι γίνεται γύρω σου.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μπορεί να έχεις κόντρα με τον δήμαρχο,όμως οι υπάλληλοι που δούλευαν όλο το βράδυ τι σε φταίνε; Αυτούς δεν τους είδες; Τι κακίες είναι αυτές ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

STON PEXODROMO POTE DEN ERIXNAN ALATI KAI TO GNORIZOUN OLOI AYTO EKTOS APO TOUS KAKENTREXEIS KAI ASXETOUS
KAI YPARXEI LOGOS GIA AYTO