Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Απόντες από την ψηφοφορία του εφαρμοστικού νόμου για τα εργασιακά Ηλίας Θεοδωρίδης και Γιώργος Καρασμάνης

Την απουσία από την αίθουσα της βουλής επέλεξαν οι βουλευτές Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης και ο Γιώργος Καρασμάνης, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας του εφαρμοστικού νόμου ο οποίος περιέχει μειώσεις σε μισθούς - συντάξεις και τις αλλαγές στις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις. Να θυμίσουμε ότι ο μεν Ηλίας Θεοδωρίδης και στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης απείχε ενώ ο Γιώργος Καρασμάνης την είχε καταψηφίσει. Η στάση τους αυτή τους οδήγησε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και εκτός κόμματος. Πάντως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ουσία με τη στάση του αυτή κλείνει οριστικά το κεφάλαιο επιστροφής του στα ψηφοδέλτια του κόμματος αφού σύμφωνα με δήλωση του Αντώνη Σαμαρά, η ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων αποτελούσε προϋπόθεση επιστροφής των διαγραφέντων στο κόμμα. Αντίθετα....
η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Βασίλης Γιουματζίδης ψήφισαν θετικά όποως έπραξαν και στην πρώτη ψηφοφορία. Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου Συνεννόησης του ν. 4046/2012» έλαβε τελικά 202 ψήφους υπέρ και 80 κατά και 1 «παρών».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΝΔ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ 37/ΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ Ή ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!
ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ Ή ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ (ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ )ΜΑΓΚΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. Α ΡΕ.........
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο Κος ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ? ΤΙΠΟΤΕ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ (ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΗ Ε! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ BLOG, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ Η' ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Ο κος ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ, ΕΝΩ, Ο κος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG , ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ. ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ.