Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Εκδηλώσεις καρναβαλιού στην Κρύα Βρύση

Η πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου της Κρύας Βρύσης η συμμετοχή των συλλόγων και των κατοίκων της περιοχής και η οικονομική στήριξη του δήμου Πέλλας, επαναφέρουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο προσκήνιο. Για ένα τριήμερο έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις στην Κρύα Βρύση σε μια προσπάθεια η πόλη να γίνει και πάλι ο προορισμός των επισκεπτών για τιε αποκριές. Οι διοργανωτές τολμούν σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, και κόντρα στον καιρό που δεν βοήθησε μέχρι σήμερα στις προετοιμασίες, ωστόσο η θέληση τους και το μεράκι τους αναμένεται να έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα ώστε το 21ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης να συνεχίσει την μακρόχρονη παράδοση κεφιού, χαράς και εκπλήξεων......
Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Παρασκευή 24-2 7:30 μ.μ. μουσικές εκδηλώσεις έκπληξη από τα τοπικά καταστήματα εστίασης, καφέ και αναψυχής
Σάββατο 25-2 11:00 π.μ. Παιδικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή κλόουν, παντομίμας, κ.α.
6:30μ.μ. Live μουσική από τοπικά συγκροτήματα με άφθονο κρασί
Κυριακή 26-2 3:00 μ.μ. Μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα το κανει το καρναβαλι,αυτοι που το καταργησαν?? γιατι θελουν να ξαναγινει,για να πουλησουν "μουρη"?? τους δινω μια συμβουλη¨ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΥΘΟΥΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ¨και τους ξερουμε ολοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ
ΣΑΣ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ Κ ΒΡΥΣΗ.
ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ
ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΚΟΛΑΤΑΙ
ΔΙΠΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΙΟΞΤΟΥΣ ΑΠΟ
ΚΟΝΤΑΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Βοηθα και εσυ να γινει κατι ΚΑΛΟ για τον τοπο σου και καντο εστω και για να πουλησεις μουρη.Στην τελικη το αποτέλεσμα μετράει.Αλλα για να κανεις κάτι έστω και μούρη να πουλήσεις πρέπει να μπορεις να κάνεις κάτι να είσαι κάπου χρήσιμος και εσυ φιλαράκι το μόνο που ξέρεις να κανεις καλα ειναι να κρινεις και να σχολιαζεις ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

θα μπορουσαμε να σε παρουμε στα σοβαρα αν ειχεσ το σθενος να γραψεισ τ ονομα σου κι οχι να κρυβεσε πισω απ την ανωνυμια σαν ποντικη που ζει μονο παρασιτικα χωρις να μπορει να δωσει ουτε το παραμικρο στην κοινωνια μας.

Ανώνυμος είπε...

ESEI POY EXEIS TO STHENOS KAI DEN EISAI PONTIKI ALLA MIAZHS SAN GIFTIKH MAHMOY GIATI DEN GRAFIS TO
ONOMASOY NTREPESAI THN KINONIA MAS?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΚΑΜΝΑΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ
ΑΡΧΙΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ
ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΡΕ..ΜΠΟΡΟΥΝ? ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΝΕ!!!ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Ο ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη χαλάρωσε λίγο αγόρι μου γιατί ο εισαγγελέας είναι πολυ πολυ κοντά.Το νου σου μόνο μην βρεθείς με καμία μήνυση κ ψάχνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΛΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ,ΕΣΕΙΣ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ,ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ,

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΚΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!! ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΗΘΕΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ

ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΗΣ είπε...

Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. ΕΣΥ ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΣΥ ΩΣ ΔΕΙΛΟΣ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ.