Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Και επίσημα πλέον η συνένωση της Απόλλωνα με την Ακαδημία Κρύας Βρύσης.

Κάλεσμα της διοίκησης για στήριξη της νέας προσπάθειας
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης κάνει γνωστό στους φίλους της ομάδος αλλά και στους φιλάθλους της Πέλλας ότι και τυπικά πλέον ολοκληρώθηκε με τη σφραγίδα του νόμου η συνένωση της Ακαδημίας Κρύας Βρύσης με τον Απόλλωνα και στο εξής το σωματείο θα έχει επίσημη ονομασία «Απόλλωνας Κρύας Βρύσης».
Η διαδικασία αυτή αποφασίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ομόφωνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, για δυο αντικειμενικούς λόγους.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση το Διοικητικό συμβούλιο.....
«Εμείς επειδή όχι μόνο σεβόμαστε την ιστορία μας, θελήσαμε και να την κατοχυρώσουμε επίσημα μέσα από το νέο, σύγχρονο, καταστατικό του συλλόγου μας, το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο. και της F.I.F.A. Κατοχυρώνουμε λοιπόν περιλαμβάνοντας σε ειδικά άρθρα του την ιστορία του Απόλλωνα (στοιχεία που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα στο υπάρχον καταστατικό του):
α) Τα επίσημα χρώματα του συλλόγου. (το βυσσινί και το μαύρο με δευτερεύον το λευκό),
β) Το έμβλημα του συλλόγου. (περιλαμβάνει την πλήρη ονομασία του συλλόγου, το κεφάλι του αρχαίου θεού Απόλλωνα καθώς και την χρονολογία 1960 προς τιμήν του ιστορικού Απόλλωνα).
γ) Την ενεργή συμμετοχή – εγγραφή πολιτών ως μέλη του συλλόγου. (θέσπιση ετήσιας συνδρομής μέλους)».
Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την τοπική κοινωνία αλλά και όσους αγαπάνε την ιστορική μας ομάδα να συμμετάσχουν ενεργά με την εγγραφή τους ως μέλη του συλλόγου με μία ετήσια συνδρομή 100 ευρώ, αποκτώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα του λόγου και της ενεργής συμμετοχής στις δραστηριότητες του συλλόγου.
 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΣΑΝ ΚΥΨΕΛΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ ΕΦΗΜΕΡΕΣ.ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

apollonkriasvrisis είπε...

Φίλες και Φίλοι
Σήμερα το σωματείο μας είναι ΚΑΘΑΡΟ από πάσης φύσεως φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζοντας την ιστορία του ένδοξου Απόλλωνα, της ομάδας που τίμησε όσο κανένας άλλος τοπικός σύλλογος ή φορέας την πόλη μας. Με νέα φιλοσοφία και νοοτροπία στον τρόπο διοίκησης του συλλόγου, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την τοπική κοινωνία αλλά και όσους αγαπάνε την ιστορική μας ομάδα να συμμετάσχουν ενεργά με την εγγραφή τους ως μέλη του συλλόγου. Λειτουργώντας πλέον την ομάδα σε λαϊκή βάση, καλούμε όλους του Απολλωνιστές με την ετήσια συνδρομή, να γίνουν μέλη του, αποκτώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα του λόγου και της ενεργής συμμετοχής στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Η ομάδα μας φέτος αγωνιστικά βρίσκετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας και εφόσον όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, του χρόνου θα αγωνίζεται στην δύσκολη κατηγορία της Α1 της Ε.Π.Σ. Πέλλας.
Παράλληλα η ομάδα μας λειτουργεί παιδικό τμήμα, που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πέλλας καθώς και 4 τμήματα, μπαμπίνο, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό με 60 και πλέον παιδιά, που συμμετέχουν σε πρωτάθλημα αντίστοιχων τμημάτων ομάδων της Ημαθίας & της Πέλλας. Αυτά τα παιδιά μας υπόσχονται τις νέες διακρίσεις και το λαμπρό μέλλον του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Με σύνθημα όλοι μαζί για έναν Απόλλωνα και πάλι δυνατό, ξαναγράφουμε ιστορία !.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ....
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ? ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΑΒΡΥΣΥΩΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ! ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ (Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑΡΙ,ΔΑΦΝΗ,ΚΡΟΜΝΙΑΚΟ Κ.Τ.Λ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ! ! .ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ! ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ! ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ! !

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ-ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ-ΦΘΟΝΕΡΟΣ-ΑΒΕΛ Η ΑΠΛΟΣ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ-ΔΙΑΣΩΣΗ.ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ .ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣς ΜΕΡΙΚΑ........

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ! !
ΚΟΊΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΆΕΙ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΣΚΟΝΙΖΑ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ 1.500.00 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΩΝΤΑ! !
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ
ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΩΕΙΣ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ! ! !
ΜΕΤΆ 52 ΧΡΟΝΙΆ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΉΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΌΛΛΩΝΑ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΚΟΨΕΣ ΠΟΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Η ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

Ανώνυμος είπε...

naeu10:52 μια ζωή τα ίδια, Τελικά πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος στο μυαλό!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ , ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ... ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ...... ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ , ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

6:36 για πες μας εσύ τι έχεις προσφέρει στον Απόλλωνα και σε έπιασε τόσος πόνος και θλίψη για το κατάντημά του?

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ , ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ??? ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
<> ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ , ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ , ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ - ΨΥΧΗ - ΚΑΡΔΙΑ - ΑΓΑΠΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ....