Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας – Εκλογή νέου Δ.Σ. στο ΧΥΤΑ Γιαννιτσών

Τo Στρατηγικό Σχέδιο του δήμου Πέλλας θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και θα ξεκινήσει στις 7:00 το βράδυ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εκλογή του Δ.Σ. στο Σύνδεσμο της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας – ΧΥΤΑ Γιαννιτσών, ενώ ένα επίσης ενδιαφέρον θέμα είναι και η οργάνωση της Άρδευσης στο δήμο Πέλλας. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.....
 -Ψήφιση σχεδίου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Πέλλας.
-Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου , προέδρου και αντιπροέδρου του συνδέσμου της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας – ΧΥΤΑ Γιαννιτσών , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν.4042/2012 και τις όμοιες του άρθρου 240 του Ν.3463/2006 και την αριθμ. 5236/εγκύκλιο 8 /26-1-2007 του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ και Αποκέντρωσης.
-Έγκριση απολογισμών Σχολικών Επιτροπών από 1-1-2011 έως 30-6-2011
-Γνωμοδότηση επί των προτάσεων για μεταβολές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας
-Οργάνωση άρδευσης του Δήμου Πέλλας για το 2012.
-Λήψη απόφασης συμμετοχής και παροχής εξουσιοδότησης για υπογραφή προγραμματικής σύμβασης , έγκριση πίστωσης , ορισμός εκπροσώπου με τον νόμιμο αναπληρωτή του στην Κοινή επιτροπή της προγραμματικής σύμβασης για την «εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για το έτος 2012.
-Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Α.Π.Θ για την εκτέλεση εργασιών ερευνητικού έργου με τίτλο: Αρχές και σύστημα αξιοποίησης του υδατικού δυναμικού των χειμάρρων Γράμμος και Ασβεσταριού του Δήμου Πέλλας.
-Αποδοχή των ιδιωτικών συμφωνητικών χρησιδανείων που αφορούν την παραχώρηση τμήματος 30 τ.μ από ιδιώτες του Δήμου Πέλλας.
-Αίτηση της Ιωάννιδου Κυριακής και Ιωαννίδη Δημητρίου για καθορισμό οριστικής τιμής μονάδος με εξώδικο συμβιβασμό, για αποζημίωση ρυμοτομούμενων τμημάτων ιδιοκτησιών της πράξης εφαρμογής επέκτασης Γιαννιτσών.
-Αίτηση του Κουπαράνη Ιωάννη και Κουπαράνη Αικατερίνης για καθορισμό οριστικής τιμής μονάδος με εξώδικο συμβιβασμό για αποζημίωση ρυμοτομούμενων τμημάτων ιδιοκτησιών της πράξης εφαρμογής επέκτασης Γιαννιτσών.
-Έγκριση ή μη αποζημίωσης στον Πέλκα Γρηγόριο για ρυμοτομούμενη έκταση 22,70 τ.μ.
-Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: Επισκευή τσιμενταυλάκων Γαλατάδων, Α.Μ 28/2010.
-Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: Κατασκευή W .C – αποθήκης στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, Α.Μ. 66/2010.
-Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: Ασφαλτόστρωση οδών Φιλίππου και Φιλιππουπόλεως Γιαννιτσών.
-Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου: Αποκατάσταση ασφαλτικού οδοστρώματος Μυλοτόπου, Α Μ – ΤΥΔΚ 108/2010.
-Έγκριση του 3ου ΑΠΕ του έργου: Αγροτική οδοποιϊα Δ.Δ. Λάκκας και Πλαγιαρίου Δήμου Κύρρου.
-Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής της μελέτης: Υδραυλική μελέτη διευθέτησης ρεμάτων Δημοτικών Διαμερισμάτων Δήμου Κύρρου» και γνωμοδότησης σχετικά με τον καθορισμό των οριογραμμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: