Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Με πρόσχημα την κρίση οι βιομήχανοι αρνούνται να πληρώσουν τους παραγωγούς

Σε γενική συνέλευση την Παρασκευή καλεί τους παραγωγούς και τους αρμόδιους η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πέλλας.
Πλέον κανείς δεν πιστεύει τις δικαιολογίες των βιομηχάνων (ευτυχώς όχι όλων), που επικαλούνται για να καθυστερήσουν την πληρωμή των παραγωγών ροδακίνου, που παρέδωσαν τα προϊόντα τους το καλοκαίρι. Σε μια χρονιά όπου η τιμή της κομπόστας σημείωσε σημαντική αύξηση και ο όγκος των εξαγωγών είχε μια ανοδική τάση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ο αγρότες – παραγωγοί αντιμετωπίζονται με τέτοια απαξίωση που είναι εξοργιστική. Πλέον οι ανακοινώσεις της Ε.Κ.Ε. και η όποια προσπάθεια να υποβαθμιστεί αυτή η στάση ορισμένων μελών της την εκθέτει στους παραγωγούς και τις οικογένειές τους και δημιουργεί κλίμα δυσπιστίας,
κάτι που δεν συμφέρει σε κανένα σήμερα. Το αίτημα είναι ένα. Πληρωμή των παραγωγών άμεσα!
Μάλιστα με αφορμή αυτή την κατάσταση η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πέλλας συνεδρίασε στις 26 Ιανουαρίου και αποφάσισε να πραγματοποιήσει γενκή συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 7:00 το βράδυ για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: