Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ταξίδι αστραπή του δημάρχου Πέλλας στις Βρυξέλλες με … πολιτιστικό και όχι μόνο περιεχόμενο εν μέσω κινητοποιήσεων των εργαζομένων

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε το διήμερο (Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Ιουλίου) ο δήμαρχος Πέλλας  Αν και επισήμως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την επίσκεψη αυτή (που παρεμπιπτόντως συνέπεσε με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο δήμο και την Ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου που προβλέπει απολύσεις στους δήμους), ο χρόνος της επίσκεψης  και η σύνθεση της αντιπροσωπείας του δήμου, μας δίνει το δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι σκοπός της  αφορούσε πολιτιστικά θέματα για τα οποία ελπίζουμε να υπάρξει ανακοίνωση από το δήμο... Οι πληροφορίες μας λένε ότι το δήμαρχο Πέλλας συνόδεψαν στο ταξίδι του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού και υπηρεσιακός παράγοντας του δήμου που χειρίζεται τα θέματα αυτά. Βέβαια στο ταξίδι αυτό οι ίδιες πληροφορίες μας λένε ότι υπήρξαν συναντήσεις για πολύ σοβαρά επίκαιρα θέματα. Να θυμισουμε ότι στις Βρυξέλλες διατηρει γραφείο και η ευρωβοιυλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χρυσούλα Παλιαδέλλη η οποία έχει την ιδιότητα της καθηγήτριας Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ και σίγουρα η γνώση της για θέματα πολιτισμού στη Μακεδονία είναι μεγάλη.

9 σχόλια:

GoodNightLeftSide είπε...

Ο κόσμος καίγεται και ο Στάμκος κάνει ταξίδια.
Τουλάχιστον να τα απολαύσει γιατί θα είναι τα τελευταία του ως Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μη γυρίσεις πλευρό και πέσεις απο το κρεβατι
Εσυ σίγουρα πάντως δεν είσαι απο αυτούς που μπορούν να κρίνουν να έχουν άποψη κ σε καμία περίπτωση να διαμορφώσεις το αποτελεσμα.Εσυ και που εχεις το δικαίωμα να ψηφίζεις έγκλημα είναι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε θεοδωρε φοβηθηκες και αλλαξες την ανάρτηση;Δυστυχώς όμως για σένα κάποιοι μας προλάβαμε και εκτύπωσαμε την προηγούμενη άθλια ανάρτηση σου.καλα ξεμπερδεματα τώρα σε εσένα και στην παρέα σου.

loudiasg είπε...

5:41 Αν νομίζεις ότι φοβάμαι γι΄αυτά που αναρτώνται ... μάλλον δεν με γνωρίζεις καλά.
Όσο για τα ξεμπερδέματα θα στο πώ και σε σένα για να το διαβάσεις με ανοιχτά μάτια...
Ο δρόμος της δικαίωσης για όσους πιστέυουν ότι θίγονται από τις αναρτήσεις είναι γνωστός
Αν λοιπόν θίχτηκες εσύ η τα συντρόφια σου πρόβλημά σας..
Πάντως σας ευχαριστώ που είστε καθημερινοί θαμώνες στο loudias

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς σε παρακαλω να μας πεις γιατί διορθωσες την ανάρτηση;Γιατί την αλλαξες;Μέσα σε λιγότερο απο 24ωρες διορθωσες την ίδια αναρτηση;Γιατί;Μάλλον φοβηθηκες γιατί εγραφες ανακριβιες κ ψέμματα και γιατί ανακατευες κ ονόματα ευρωβουλευτων...Και σίγουρα θα βρεις το μπελα σου.

GoodNightLeftSide είπε...

Ανώνυμος 19 Ιουλίου 2013 - 1:19 μ.μ.: Κλώνος του Στάλιν είσαι;
Να ανοίξουν τα Γκουλάγκ και να στείλουμε όσους δεν συμφωνούν μαζί σου;
Απόλαυσε τον δημαρχούλη σου,ο Μαϊος δεν θα αργήσει να έρθει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ thodoris Cloridis.Καθρέφτη έχεις σπίτι σου?Μην τρομάξεις αν κοιταχτείς
εσένα θα δέιξει!Μπλιαχ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ μέχρι το Μάιο θα είσαι έξω η θα μπορείς να γράφεις σχόλια και απο το κελί σου;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ; Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΑ!