Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτή σύσκεψη για τα αδέσποτα ζώα στο δήμο Πέλλας την ερχόμενη Πέμπτη

Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα ζώα κυρίως στα Γιαννιτσά το βιώνουν όλοι είτε τα συμπαθούν, είτε αδιαφορούν για αυτά. Ωστόσο κάτι πρέπει να γίνει αφού η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο. Για το λόγο αυτό ο δήμος Πέλλας συγκαλεί ανοιχτή σύσκεψη για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Πάντως και στο παρελθόν υπήρξαν πρωτοβουλίες αντίστοιχες χωρίς ωστόσο να έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά κάποια πράγματα θα διορθωθούν. Η ανακοίνωση – πρόσκληση του δήμου Πέλλας αναφέρει τα εξής:
Ο Δήμος Πέλλας αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.... από τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων ζώων και αντικρίζοντας την απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης ζώων στους δρόμους καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και όλους τους δημότες σε σύσκεψη με θέμα «Προτάσεις και μέτρα περιορισμού των αδέσποτων ζώων». Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19.30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια θα αποτελέσει τη λύση προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο Πέλλας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΣΗ ΜΥΤΗ. ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.