Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας – Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου”Café Society”

O Φ.Σ. Έδεσσας « Μέγας Αλέξανδρος»  με την υποστήριξη της  ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., στο πλαίσιο λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης θα παρουσιάσει την ταινία Café Siciety (2016) σε σκηνοθεσία του Woody Allen. Η προβολή θα γίνει τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο δήμου Έδεσσας.
Λίγα λόγια για την ταινία:
Δεκαετία του 1930. Ο Μπόμπι Ντόρφμαν είναι ένας νεαρός που καταφτάνει στο Χόλιγουντ, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να διεισδύσει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Αυτό που θα βρει πρώτα είναι ...
ο έρωτας, και βρίσκεται, λοξοδρομώντας των στόχων του, στην παλλομένη «κοινότητα καφέ» που καθορίζει το πνεύμα της εποχής. Πρώτη ταινία του Woody Allen που γυρίζεται ψηφιακά, και συγκεκριμένα με κάμερα Sony Cinealta F65 (σε κάδρο 2:00:1). Είναι και η πρώτη του συνεργασία με τον διάσημο διευθυντής φωτογραφίας Vittorio Storaro, ο οποίος είναι συνηθισμένος σε αυτή την τεχνική.Η ταινία ανοίγει εκτός συναγωνισμού το 69ο φεστιβάλ των Κανών. Ο Steve Carell αντικατέστησε τον Bruce Willis και ενώ τα γυρίσματα είχαν ήδη ξεκινήσει. Αρχικά, δεν ήταν σαφής ο λόγος της αποχώρησης του Willis, αλλά αργότερα έγινε γνωστό ότι απολύθηκε από τον ίδιο τον Woody Allen λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και επειδή ξεχνούσε τα λόγια του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: