Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Προβολή ταινίας «Οικογένεια Μπελιέ»

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό  Κέντρο Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας: «Οικογένεια Μπελιέ», που διαπραγματεύεται τις οικογενειακές σχέσεις και την προσωπική αυτονομία και εξέλιξη.
Όλα τα μέλη της οικογένειας Μπελιέ είναι κωφά εκτός από την 16χρονη Πόλα, η οποία εκτελεί και χρέη διερμηνέα σε καθημερινή βάση, για τη διευκόλυνση των οικογενειακών υποχρεώσεων. Μια ημέρα, υπό την ενθάρρυνση του δασκάλου της ανακαλύπτει το ταλέντο της στο τραγούδι και έτσι η Πόλα αποφασίζει να λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό “Radio france”. Μία απόφαση ζωής που σημαίνει για εκείνη ότι θα πρέπει να αφήσει για λίγο πίσω την οικογένεια της και να κάνει τα πρώτα ουσιαστικά βήματα της εφηβείας της....
Η Paula θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αλλά δε νιώθει έτοιμη να εγκαταλείψει τους γονείς της που τόσο τη χρειάζονται.
Θα ακολουθήσει συζήτηση - ανάλυση της ταινίας με συντονιστή τον Λάζαρο Σιάντση, Κλινικό Ψυχολόγο, επιστημονικά υπεύθυνο  του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  23810-51174.

Δεν υπάρχουν σχόλια: