Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι συντελεστές του Εδεσσαϊκού Θεάτρου

Την καθιερωμένη ετήσια δεξίωση κοπής βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Εδεσσαϊκό Θέατρο το προηγούμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο Δημοτικό κέντρο «Καταρράκτες». Μέλη και φίλοι του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά ενώ ως είθισται, έγινε ο Διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης χρονιάς καθώς και παρουσίαση του πλάνου δράσης του 2017.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επικείμενες συνεργασίες του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το Ωδείο Δήμου Έδεσσας και το σύλλογο ...
Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν», ενώ μεταξύ άλλων κοινοποιήθηκαν οι δρομολογημένες παραγωγές από την Παιδική και Κεντρική Σκηνή. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν αποσπάσματα από τον «Βαφτιστικό» και το «Δον κιχώτη» καθώς και δρώμενο από το Θεατρικό Εργαστήρι που επιμελήθηκε η Θεατρολόγος Ηρώ Γεωργίου, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι καθώς και η πρόθεση συμμετοχής στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου με εκπροσώπηση από τη Νεανική Σκηνή.Μετά το πέρας της παρουσίασης, οι καλεσμένοι διασκέδασαν παρέα με την εκπληκτική ερμηνεύτρια Μαρία Φωτίου και το μοναδικό Φοίβο Φίλκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: