Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απόηχος του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών. Ο ημιμαραθώνιος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των 120 ηρωικών Γιαννιτσιωτών που εκτελέστηκαν στις 14 Σεπτέμβρη 1944.
Με πολλές συμμετοχές και με την παρουσία γνωστών δρομέων όπως ο υπερμαραθωνοδρόμος  Γιάννης Κούρος, ο π. πανελληνιονίκης στίβου Στέλιος Μπίσμπας, ο μαραθωνοδρόμος Γιάννης Ζερβάκης, ο ολυμπιονίκης κωπηλασίας και υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κουρκουρίκης, ο ολυμπιονίκης ξιφασκίας  Ιάσων Ντουράκος και  ο αντιπλοίαρχος, εκπρόσωπος ...
του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αθανάσιος Μίχας διεξήχθη ένας άριστος αγώνας που άφησε σε μικρούς και μεγάλους τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσαν  τα παιδιά που αγωνιστήκαν με τα αναπηρικά τους αμαξίδια και κατάφεραν να τερματίσουν με τους συνοδούς τους, εισπράττοντας χειροκροτήματα και επευφημίες από όλους τους παρευρισκόμενους. 
Ο ημιμαραθώνιος διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ. και με την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία  της  ομάδας μαραθωνίου Γιαννιτσών  και της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: