Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Δεύτερη νίκη για το Παιδικό τμήμα Μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών»

 Με νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», κερδίζοντας την ομάδα του «Εύαθλου» Πολυκάστρου  με σκορ 74-38.
Η ομάδα των Γιαννιτσών με όπλο τον αιφνιδιασμό, κατάφερε  από το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού να  επιβάλει τον ρυθμό της και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 22- 13. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τον «Μέγα» να βελτιώνει περισσότερο ....
την άμυνά του και έτσι να τον βρίσκει το τέλος του ημιχρόνου με σκορ 41-18. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Γιαννιτσών δοκίμασε διάφορα αγωνιστικά σχήματα σε άμυνα και επίθεση δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ομάδας, και κλείνοντας το παιχνίδι παίρνοντας το «ροζ» φύλλο του αγώνα με τελικό σκορ 74 – 38.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Χ. Χαριτίδης) Πέτσος Θ.19π, Βαιραμίδης Κ.6π, Στεργιόπουλος Π. 9π, Χαλόφτης Ι., Μπάτσιος Ν. 2π, Παπαδόπουλος Γ. 12π, Μήλιος Α., Παρτσαλάκης Σ. 14π, Τζανέτης Σ. 6π, Καρουλίδης Ι. 8π, Χατζής Δ. 2π.
«Εύαθλος» Πολυκάστρου: (Α. Λέφας) Τσαλικόπουλος Κ. 2π, Πιτσούδης Α., Γουβιανάκης Γ. , Καρδόπουλος Σ., Σοουτισιάκ Ι., Γιαμπατζίδης Κ. 13π, Κλαυδιανός Ν., Νάκος Α. 5π, Κολείδης Α. 3π, Μήτσης Γ. 11π, Καρύδας Α. 4π, Τσερνικούδης Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: