Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ν. Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα

Δεν ξεχνάμε! Απαιτούμε μόνο μια απόφαση 
στις 7 Οκτώβρη.
Στη φυλακή οι Ναζιστές δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής

 7 Οκτωβρίου, μέρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώνουμε τη φωνή μας με τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς που δίκαια απαιτούν να πάνε στη φυλακή οι ναζιστές εγκληματίες. 
Δεν ανεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την καταδίκη τους, χωρίς να έχουμε την αυταπάτη ότι μια δικαστική απόφαση από μόνη της θα σταματήσει την εγκληματική δράση του φασισμού.Οι λουφαγμένοι  σε ένα βαθμό  σήμερα  φασίστες , όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου  θα συνεχίσουν να είναι η εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς  ομίλους  και ....  τις κυβερνήσεις  τους .
Δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν  όλα τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα μας ,τις συλλογικές συμβάσεις ,την υγεία και την ασφάλεια στους χώρους  δουλειάς . Έχουν το μερτικό  τους  όποτε τους καλούν τα αφεντικά  στο να μπαίνουν  εμπόδιο να σηκώνουν κεφάλι οι εργαζόμενοι ,στο να επικρατεί  σιγή νεκροταφείου στους χώρους  δουλειάς , ενισχύοντας  τον φόβο και τον συμβιβασμό. Γι’ αυτό συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά τον αγώνα μας. Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα βιώνουμε καθημερινά την βαρβαρότητα αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.
Η εργατική τάξη δεν ξεχνά! Με τον αγώνα της θα τσακίσει το φασισμό και το ναζισμό, μαζί με το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει. 
Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο, κάθε λαϊκό άνθρωπο να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη βαρβαρότητα του φασισμού, να γκρεμίσουμε την αδικία!
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: